• Eksamensangst

  Står du overfor en eksamen, prøve, køreprøve eller lignende, og driller tankerne dig, mærker du eksamensangst? Så kan jeg hjælpe dig til at holde hovedet koldt og yde dit bedste.

  Eksamensangst – gode råd:

  Jeg vil give dig nogle gode råd, til at få styr på din eksamensangst og jeg vil her beskrive nogle øvelser du kan bruge, til at få det bedste frem i dig.

  Jeg har delt eksamensangst op i 4 grupper:

  1. Let eksamensangst eller  uro i maven.

   Her kan åndedrætøvelser være en god hjælp, så uanset om du står, sidder eller ligger, så prøv at trække vejret laaaaangsomt  igennem næsen og heeeeeeelt ned i maven, og samtidig lægge mærke til alle de detaljer, du kan finde i dit åndedræt. Du holder et konstant tempo på din indånding og læg mærke til hvordan du bruger maven. Under din udånding, puste ud gennem munden, giv slip og mærk en lettelse. Gentag dette 5-6 gange.
   Samt accepter at uro i maven, er en del af systemet, der fortæller dig at eksamen betyder noget og at du er klar.

  2. Eksamensangst og hypnose.

   Du kommer i min klinik et par dage før din eksamen, og jeg hjælper dig med at kan holde fokus på opgaven, så du husker de relevante ting, bevare roen og levere det bedste af dig selv.

  3. Eksamensangst der giver søvnproblemer og humørsvingninger.

   Medicin …. vil jeg fraråde og samtidig kan det dog for nogen, være nødvendigt.
   Den mere alvorlige eksamensangst, er ofte symptom på helt andet. Og det kan kræve et hypnoterapi forløb, for at fjerne den blokering der er opstået inde i dig. Se punkt 4
   Men nogle punkter, der er meget vigtige:
   – —Beslut om din computer og tlf. skal styre dig, så du ikke får ro.
   – —Finde ud af hvad der er vigtigst – venner, arbejde, eksamen?
   – Struktur på dine forberedelser, så det ikke kommer som en overraskelse.
   – —Søvn – kost – vand – pauser.

  4. Eksamensangst der kræver terapi.

   Der kan være nogle blokeringer i dit sind, eller tidligere oplevelser, som gør at et hypnoterapi forløb er nødvendigt, så beslut dig i god tid, så det kan planlægges.
   Et forløb et alt fra 2 til 5 gange, dog har jeg god succes med at hjælpe mine klienter på 4 gange. Og du vil opleve at du kan så meget mere end du tidligere har regnet med. Du vil få øje på mange flere kompetencer i dit liv. Jeg kan tilbyde hypnoterapi til dig, så du fokusere på det du kan, og ikke bekymre dig om det du er nervøs for.

  Samt jeg kan besøge din skole og holde et foredrag for din klasse eller gruppe. Under foredraget kan jeg give gruppe hypnose, så du kan komme hjem med en forandring og redskaber til at gå til eksamensangst.

  Mine klineter har udtalt:
  – Flemming var årsag til at jeg kunne holde fokus og kom hjem med et 12 tal.
  – Jeg var helt rolig, da jeg stod foran sensor og læreren.
  – Her et år efter mit besøg hos Flemming, så mærker jeg at jeg ikke tænker over eksamen, som et problem.

Comments are closed.