Foredrag

SE OMTALE NEDERST PÅ SIDEN

 

Du kan bestille foredrag hos mig. Jeg tager udgangspunkt i den læring, jeg får gennem mine klienter, samt mit eget liv, hvor jeg har mødt en del udfordringer, som jeg i dag er kommet stærk igennem.

Læs herunder om følgende foredrag:
A – Fra trist og indadvendt, til selvværd og livsglad
B – Stress, lavt selvværd og forandring
C – Søg livsglæden – tænk dig stærk
D – Gør dig klar til uddannelse

A – Foredrag: 

Fra trist og indadvendt, til selvværd og livsglad (kan også målrettes unge/teenager)

Et liv med angst, tristhed, lavt selvværd, tanken om at forsvinde og bare det ønske om at føle sig normal – mine egne oplevelser og min egen kamp for at komme tilbage til der, hvor jeg er i dag.

Gode råd og erfaringer videregives.

Vi er alle potentielle stress-bærere. Spørgsmålet er, om du vil tage den kontrollerede udgave, eller om du vælger kaos?

Hvad koster det dig og din familie, når du melder dig ud af livet? Når der går 1½ år før du er tilbage igen – altså HVIS du kommer tilbage til livet igen?

Hvad skete der i mit liv, da jeg blev hjemme, låste døren og ikke ville svare min tlf?

Hvad kan du gøre for en kollega eller ven?

Jeg vil fortælle om mit liv, så det forhåbentligt kan hjælpe andre til IKKE at komme i den samme situation. Og samtidig vil jeg fortælle om forløbet, så de, der er ramt af tristhed og angst, eller på vej ind i det, kan se, at det er muligt at komme igennem det og lære af det.

B – Foredrag
Stress, lavt selvværd og forandring


Stress, lavt selvværd og forandring – mine egne oplevelser og min egen kamp for at komme tilbage til der, hvor jeg er i dag. Gode råd og erfaringer videregives.

Hvad koster det for virksomheden og familien, når den loyale medarbejder ikke kommer på arbejde som planlagt – og når der går 1½ år før medarbejderen kommer på fuld tid igen – HVIS altså medarbejderen kommer tilbage? Hvad koster det for dig og din familie?

Hvad skete der i mit liv, da jeg blev hjemme? Hvad kan du gøre for en kollega eller ven? Vi er alle potentielle stress-bærere, spørgsmålet er, om du vil tage den kontrollerede udgave, eller om du vælger kaos?

Jeg vil fortælle om mit stress-forløb, så det forhåbentligt kan hjælpe andre til ikke at komme i den samme situation. Samtidig vil jeg fortælle om forløbet, så de der er, eller har været stress ramte kan se, at der er håb forude – hvor man kan komme igennem forløbet og lære af det. Min redning var hypnose, som jeg nu i dag tilbyder andre, der har brug for støtte til at komme videre.

Hvornår har du sidst trænet fitness for tanker og sind?

C – Foredrag
Søg livsglæden – tænk dig stærk


Stress, depression, tristhed og ensomhed rammer rigtigt mange mennesker. Så kom og få fif til hvordan du fremtidssikrer dit liv.

Få svar på, hvorfor det er så svært at ændre dit livssyn, når først det hele er trist og gråt?

Du får redskaber til det, du ønsker anderledes, og hører om hvordan jeg kan hjælpe dig til at fastholde din beslutning. Hvordan hypnoterapi kan styrke din beslutning om at få livsglæden tilbage.

Allerede efter foredraget, kan du starte din forandring, og finde ind til glæden og overskuddet i livet.

Jeg vil fortælle om hvad hypnoterapi og hypnose er for noget, hvordan du kan få maksimalt ud af det, og hvordan den kan hjælpe dig.

Du vil også kunne få muligheden for selv at opleve hypnosen, da jeg vil gennemføre en gruppehypnose i afslutningen af foredraget.

Typisk er varigheden mellem 90 – 120 min. De tilpasses efter behov og ønske.

Prisen aftales og er + moms og transport.

D – Gør dig klar til uddannelse


Til skoler og elever:
Er du skoleelev? Skal du snart gøre dig klar til at træffe valg i forbindelse med uddannelse og tage de første skridt ind i en voksen og selvstændig verden?

Er du usikker på hvad du vil i forbindelse med din uddannelse og hvilken vej du skal gå?
Føler du dig forvirret over alle de muligheder, der er at vælge imellem?
Er du nervøs for om du kan leve op til de krav, der stilles i uddannelsen?

Jeg fortæller om min vej fra folkeskolen til det jeg laver i dag. At den uddannelse, jeg valgte, intet har med det, jeg laver i dag. MEN det var alligevel min uddannelse, der gjorde mig stærk og stolt, så jeg kunne se, at der var så meget mere jeg kunne bagefter.

Jeg giver dig gode råd, så du oplever større succes i dit voksne liv. Jeg hjælper dig til at se, at du kan IKKE træffe det forkerte valg. BARE du vælger noget.

Gode råd, til når du søger uddannelse.

  • Træf et valg – ellers får du kun det, der er tilbage … og det er sikkert langt fra dit ønske
  • Søg uddannelse efter din interesse og motivation
  • Søg uddannelse ud fra dine evner … hvis skolen og bøgerne har været en stor udfordring de sidste 2-3 år, så overvej måske en mere praktik-fokuseret uddannelse
  • Og glem ikke at se efter, om der er jobmuligheder efterfølgende
  • Forvent udfordringer i den uddannelse du vælger, men det kommer der også, hvis du vælger om
  • Accepter at du måske igen kan kommer til at stå med usikkerhed og skal vælge noget nyt

Typisk er varigheden mellem 40 – 50 min. Og tilpasses efter behov og ønske.

Prisen aftales og er + moms og transport.

Se omtale:
Udtalelse vedrørende besøg af Flemming Lund

“Vi har på Tirstrup Idrætsefterskole haft besøg af Flemming Lund i forbindelse med uddannelsesdage. Flemming fortalte på en inspirerende måde omkring vejen fra ungdomsuddannelse til der, hvor han er i dag.

Flemming har i sit arbejdsliv været god til både at se og åbne de døre, der har budt sig i hans mange forskellige jobs. Dette har ført ham vidt omkring både i ind- og udland og i små og store virksomheder.

Flemming præsenterede sin karrierevej på engageret vis og var klar og tydelig i sin fremtoning.

Med venlig hilsen Betina og Karen Marie (vejledere på Tirstrup Idrætsefterskole)”