• Online forløb – Slip Sukkertrangen

  Du kan nå det endnu!!! Skynd dig!! 

  Få en unik mulighed for at fjerne sukkertrangen og tabe dig i dette forløb.

  Resultater, du har opnået indtil nu, altså trangen til sukker, søde, usunde ting og overspisning, er formentligt kommet af bevidste handlinger, nemlig via tanker og følelser. Tankerne og følelserne er under kraftig påvirkning af sindet!

  Hypnose er den direkte vej ind til underbevidstheden – ind i sindet!

  12 ugers intens online forandring fra d. 16. sep. – 25. nov. hver mandag kl. 19.00

  SLIP SUKKERTRANGEN OG TAB DIG

  Til dig, der ønsker at blive guidet og støttet i længere tid gennem din forandring. Til dig, der har nemmere ved forandring inden for dine egne trygge omgivelser!

  I forlængelse af hver online session, kan du inden for 24 timer skrive til mig vedrørende dine ønsker om forandringer. Om dine udfordringer, søgen efter hjælp, eller hvad du har på hjerte, og du får personlig svar indenfor 24 timer.

  Hver session varer ca. 1 time og indeholder bl.a.:

  ❤ Test før og efter forløbet. ❤ Læring om at opnå succes gennem hypnose. ❤ Gruppehypnose, der forstærker dit ønske om forandring. ❤ Læring om selvhypnose og meditation. ❤ Redskaber og værktøjer til din forandring. ❤ Hjemmeopgaver. ❤ Accept af fortiden. ❤ Tilgivelse. ❤ Fastholdelse af dit ønske om forandring. ❤ Lydfil med selvhypnose. ❤ Bonus materiale.

  Er du klar på at tilmelde dig og opnå en god rabat på 1000 kr. Så tilmeld dig direkte, nederst på siden!

  Hvad kan du forvente at få gennem dette forløb?

  Du kan forvente at få et forløb, hvor du modtager personlig guide vedrørende ”slip sukkertrangen” sideløbende med online forløbet. Efter hver session, kan du indenfor de næste 24 timer skrive personligt til mig, vedrørende dine specifikke udfordringer eller ønsker om at blive guidet. Her kan du fortælle mig, hvad der virkede for dig, og hvad der ikke virkede for dig den sidste uge. Måske kan du fortælle mig, hvad du ønsker at gøre anderledes i næste uge.

  Udover at du får personlig svar på dine spørgsmål, så vil jeg også ganske anonymt bruge dine spørgsmål til at forberede den næste session, for jeg er sikker på, at dine svar også kan bruges til at hjælpe andre, der måske kæmper med at sætte ord på deres egne udfordringer.

  Du vil være 100% anonym

  Du vil være 100% anonym for alle i gruppen, og det er kun mig, der kender dit navn, og jeg har jo total tavshedspligt. Du skal selvfølgelig have en computer, så du kan modtage mine mails, og så du kan se mine online sessions. Når vi starter op, vil du modtage en e-mail med link til det professionelle online program, jeg bruger, og det er meget simpelt at starte op – kun ved et klik. Mine sessions vil blive optaget, så du har mulighed for at gå ind og se dem igen, hvis nu du skulle være forhindret. De er dog kun synlige inden for de næste 24 timer efter den aktuelle session.

  Måske kender du mig, og ved at jeg arbejder meget seriøst og meget nærværende. Så hvis du på nuværende tidspunkt bare ved at du skal have dette forløb, så skynd dig at gå direkte til betaling nederst på siden! Måske kan du stadig nå at få rabatten.

  Redskaberne er afprøvet

  Det er dog værd at notere, at jeg ikke en troldmand, der bare kan helbrede over nettet. Men jeg har efterhånden så mange fantastiske resultater på mit cv, hvorved mange forskellige klienter har opnået forandring. Via samtaler, hypnoseterapi i klinikken, hypnose over telefonen, lydfil med selvhypnose, mm. Så jeg ved, at jeg kan give dig redskaber, værktøjer, læring, viden, indsigt og motivation til forandring. Og det er alt sammen afprøvet personligt af mig selv, så jeg ved at det virker.

  Derfor er jeg nu klar på at gå online med noget, som har stået på min ønskeseddel meget længe. Noget, jeg har forberedt meget grundigt og seriøst. Der er stadig mange klienter, der har brug for at komme fysisk til min klinik og få et forløb på 4 sessions eller mere, men der er også bare nogle af jer, der skal have hjælp på denne måde, hvor det finder sted over en længere periode med støtte hver uge.

  Om du kommer fysisk til min klinik eller gennem dette online forløb. Så afhænger resultatet af hvad du selv ligger i det, og hvor alvorligt du tager dig selv.

  Prisen på dette forløb!

  Har du besluttet, at tage dette forløb Slip sukkertrangen, så skynd dig at sende en mail og tilmeld dig. Prisen er 4400.-

  Tilmelding

  Send: Dit navn og sætningen ”online slip sukkertrangen” til flemmingtiro@gmail.com Og du vil få en svar e-mail med betalingsbetingelserne, som er konto nr. til indbetaling, samt om du er i blandt de 10 første tilmeldinger.

  Du kunne jo allerede på forhånd tage et kig på dit budget, og regne ud, hvad du bruger af penge til køb af de ting, du ved der er årsagen til overvægt, eller det du vil af med – fastfood, takeaway, usund mad, slik, chokolade, cola og mere. Så ved du også, hvornår din investering på dette forløb er tjent hjem igen.

Comments are closed.