• Tankemylder

  Du mærker det måske som et spændebånd omkring hovedet. Eller det føleles konstant varmt i hovedet.

  Tanker flyver rundt i hovedet, som var det en film der kørte 10 gange hastighed. Og det er som om noget tvinger dig til at holde fokus på alle detaljer. Lykkes det at lukke ned for den ene tanke, så bliver den kun afløst af endnu en tanke. 

  Specielt når du skal finde ro, når du skal forsøge at sove, så banker de negative tanker på og vil holde dig vågen.

  “Jeg husker det alt for tydeligt, mine tankemylder startede da jeg var 10 år og var skyld i at jeg lavede selv-skade. Og igen da jeg som 40 årig blev ramt af stress og depression. Jeg kunne ligge i sengen og græde, fordi tankemylderet var ved at slå mig ihjel. I dag har jeg værktøjerne til at få ro i hovedet – og nu elsker jeg livet” Flemming Tiro Lund

  Hovedet får aldrig ro

  Der er ikke noget unormalt ved dig, din hjerne er ikke gået i stykker, du har desværre bare trænet hjernen i at den skal arbejde 24/7. Og din hjerne tror at den skal bearbejde alle de 1.000.000 data du møder.

  Hjernen har normal en funktion, som filtrere de data du modtager – du kan kalde den for din automatiske pyt-knappe. Den har du fået sat ud af funktion – men det gode er, at den kan trænes op igen. 

  Igennem hypnosen hjælper jeg hjernen med at give slip på tankerne, og fokusere på stilheden inde i din hjerne. Og du vil igen kunne sove trygt og rolig. 

  Din vej til stilhed i hjernen

  Jeg vil foreslå dig et forløb på 4 gange hypnoseterapi hos mig, og hvor jeg også vil træne dig i selvhypnose, så du har et redskab, som bliver ved med at give succes. Samt jeg vil følge op på dit forløb.

  OCD – Personer med OCD vil også finde forandring denne vej. Hjernen vil blive aflastet, du får mere og mere ro i hovedet. Jeg klar til at hjælpe dig.

  Du kan tage første skridt mod ro i hovedet – fjern forstyrelsen – Iphone og computer – Jeg er dybt bekymret i Ugeavisen

Comments are closed.