Tiro BARS

Tiro BARS

Tiro Bars er en anderledes wellness for hovedbunden. Det kan sammenlignes med de steder, hvor en akupunktør sætter nåle for at skabe en reaktion. Der findes 32 punkter, hvor alle de begrænsninger, fordømmelser, andres holdninger og meninger mm. har ophobet sig lige fra barndommen.

Punkterne, eller ”bars” (barriere), der er i hovedbunden, vil jeg berøre meget let og give opmærksomhed. Så du mærker en lethed, overskud og energi, så det er nemmere at være dig.

Se filmen herunder, hvor klienterne fortæller om deres oplevelser. Hvor de efter bare 3 gange har oplevet, at de er gået væsentligt ned i medicin og hvor migrænen er minimeret. Samt de mærker mere overskud, fjernet tankemylder og har fået indsigt i livet.

 

Du kan blive uddannet i Tiro BARS, og dermed være der endnu mere for din ægtefælle, forældre/barn, kollega eller venner. Så får du redskabet til et liv fyldt med mere glæde. Det er et redskab, hvor man kan forkæle hinanden og komme endnu tættere på hinanden. Det tager 8 timers intens uddannelse hos mig, hvor du lærer at mestre BARS, baggrundsviden, tankens kraft og hvordan du evt. starter din egen klinik. pris: 1995.- for hele dagen.

Der er 32 punkter, eller ”bars”, på hovedet, for eksempel vedrørende healing, krop, seksualitet, kontrol, håb og drømme, bevidsthed, kommunikation, magt og kreativitet mm. Ved let berøring aktiveres disse punkter, og ved at tillade energi at løbe igennem dem, frigøres den elektriske ladning, som holder fast på de overvejelser, tanker, ideer, overbevisninger, beslutninger og følelser, som du har samlet sammen og gemt væk gennem hele livet.