• Selvhypnose

  Guide til Tiro Selvhypnose og åndedrætsøvelse.

  Før selvhypnose eller åndedrætsøvelse, beslut dig for hvad er dit mål/ønske.

  Fordyb dig i hypnosen: ”hver en tanke får mig dybere i hypnose, hver en følelse af åndedræt, puls, hjerterytme og andet, får mig dybere og dybere i hypnose. Hver en lyd omkring mig hjælper til at komme dybere og dybere.

  Positiv forslag – a. Gør det simpel. b. Sig det du vil have og IKKE det du IKKE vil have. c. Sig det i nutiden, gentag ordene mens du forestiller dig i situationer at du ”er god” ”er selvsikker” mm. 

  Efter lydfilen, beslut at du vil forsætte i den positive mentale tilstand. Brug selvhypnosen ca. 2 gange om dagen.

  Lydfil med stranden!

  Lydfil med Engen

  ——————————————————————————————–

  Du kan også vælge min lydfil til Åndedrætsøvelsen, den bruge jeg selv og får meget stor glæde af.

  Lydfil til åndedrætsøvelsen!

  I åndedrætsøvelsen, træn da i at du giver alt opmærksomhed på åndedrættet, hvor i kroppen luften befinder sig, mm.

  Hvordan får du størst succes med hypnosen!

  Du kan få stor succes igennem selvhypnose, da effekten kommer ved at du VIRKELIG ønsker din forandring. Dog får du først den hel store effekt, hvis du først har været i min klinik, og har gennemført hypnoseterapi hos mig. Hypnosen eller selvhypnosen er afhængig af, at du er åben og nysgerrig, samt at du har tillid til at hypnosen virker, og til sidst en meget væsentlig ting: at du følger mine forslag, dvs. tænker på det jeg siger, og mærker, at det er dit brændende ønske.

  F.eks. når jeg siger på lydfilen: ”du slapper mere og mere af” og hvis du tænker ”uhmmm, jeg slapper da overhovedet ikke af”, så følger du ikke forslaget. Men hvis du i stedet gør de ting jeg foreslår, og du mærker og fornemmer det i kroppen, så følger du forslag.

  Ønsker du flere oplysninger om hypnose, se læs her!

  Jeg vil ikke længere være bremset af ….

  Herunder er en lydfil, en selvhypnose, som kan bruges til dig, der ikke længere vil være bremset af … en udfordring.

  1. Tænk på hvilken udfordring du ikke længere vil være bremset af ….! (for eks. bange for at køre bil, eksamensangsten eller lignende)
  2. Tænk også på noget du glædes ved, noget du har succes ved, noget du gerne vil mindes om igen. (for eks. at spille fodbold, være sammen med familien eller venner, dit arbejde eller interesser, mm.)
  3. Læg dig til rette, eller sæt dig i en stol og gør dig klar til at lyt til hypnosen.

  Du kan med fordel kombinere din mentale rejse med SDS Body massage, det skaber kontakten til kroppen og hjælper med at fjerne tankemylder.

Comments are closed.