• Forældrekursus

  Med Forældrekursus bliv du den bedste udgave af dig selv. Kurset laver dig ikke om, men den giver dig styrke til at forblive i den rolle hvor du er bedst. At blive eller være forældre kan skabe mange følelser, tanker, spekulationer og bekymringer. Når I bliver forældre første gang eller til nr. 2 eller 3, så bliver det hele måske noget andet end det I regnede med. Måske fylder forælderrollen alt, måske er der ikke plads til andre eller andet, ikke plads til kærlighed og hinanden. Eller er det kun den ene af forældrene der står med arbejdsopgaverne?

  Der kan være andre som står i kulissen, i baggrunden og er meget “klogere”, på det at være mor og forældre – så det skaber usikkerhed og følelsen af at være en dårlig mor. Det kan være dine forældre, svigermor, kæresten, x-kæresten, kærestens x-kæreste, veninderne og mange flere.

  Alene forældre

  Det kan være at du står alene som forældre, efter f.eks. en skilsmisse, hvor du står tilbage med barnet eller børnene, eller hvis du har fundet en ny partner, som også har børn og du ikke ved hvad du skal, måske føler du dig alene i den nye familie. Eller du er i forholdet, men din partner er mentalt flygtet fra rollen, fra bleskift og alle opgaverne.

  Hvad kommer du selv med ind i forælderrollen?

  Min filosofi er, hvis du ikke har overskud, kærlighed og respekt til dig selv, hvordan skal du så give det videre? Tænk på, dit barn får det barnet ser – er det hvad du vil sende dit barn videre med? Jeg har tit hørt “mit barn mangler ikke noget, jeg ofre alt for barnet” men så spørg dig selv, er det hvad du ønsker at dit barn skal have med ind i livet? Ved at deltage på dette forældrekursus, så vil du lære at leve MED dit barn og ikke leve for dit barn.

  Hvis du vil bryde arven, hvis du vil sende dit barn ud i livet med større selvværd, styrke og selvrespekt, end det du har fået med dig. Så er det dig der skal forandre dig – og det er aldrig forsent. Husk, vi fejler alle, vi gør noget der negativt påvirker vores børn igen og igen. Det er normalt, sådan er det, og lad være med at slå dig selv med det, det vinder ingen noget ved. Men det der ikke er accepteret, er hvis du ikke forsøger at ændre på nuet og på fremtiden.

  Jeg lover dig at, jeg aldrig gør det igen

  Har du hørt det – og har du hørt dig selv sige det? Det er jo nærmest en umulighed du har sat dig selv i, for her kan du kun fejle. For du kommer sikkert til at gøre det igen og igen. Det vil ødelægge dit selvværd næste gang du laver samme fejl og det vil sårer dit barn endnu mere, når barnet udmærket ved, at det holder ikke. Hør dig selv istedet sige, “det var ikke ok det jeg har gjort, og jeg vil ikke garanter at det ikke kan ske igen, men jeg vil forsøge at huske på det og forsøge at gøre det bedre næste gang”.

  Dit barn bliver stærk, hvis du har et godt selvværd

  Forældrekursus

  Kan være til jer der er nye og måske førstegangs forældre, jer der skal være forældre, forældre igen, forældre hvor parforholdet er ved at briste, i en skilsmissefase, alene forældre, ja dig med børn eller barn.

  Lær hvordan i støtter hinanden, forstår hinandens udfordringer, hør hvordan jeres barn udvikler sig og hvad der påvirker jeres barn mentalt. Hør om hvad børn og unge kommer til mig med, når selvværdet er presset. Få viden om hvordan du kan gøre dit til at skabe den mest optimale fremtid for dit eller jeres barn. Eller få viden om hvordan du rettet op på skaden.

  Hvordan “Forældrekursus”

  Det kan være individuel, par eller gruppe.

  Individuel eller par, er 4 x 1½-2 timers intens coaching og undervisning. Med 1 uge mellem hver besøg, hvor I kommer hjem og udvikler jer med opgaver og udfordringer. Prisen for forældrekursus er 5200.- pr. person eller 7200.- for et par.

  Gruppe, med max 12 personer, er også med meget intens coaching og undervisning. Også her med 1 uge mellem hver besøg, hvor I kommer hjem og udvikler jer med opgaver og udfordringer. Dette er en billigere måde at gøre det på, men bestemt en mere udviklende måde, fordi I kommer til at udnytte gruppedynamikken og får et netværk, der gør jer stærkere. Prisen er 2000.- pr. person eller 3000.- for et par.

  Hurtig opstart

  Individuel og par, er opstarter når du/I har behovet. Gruppe er når der er mindst 6 personer tilmeldt.

  Kontakt mig allerede i dag, så jeg kan hjælpe dig og din familie.

  Flere kommuner har fokus på forældrerollen og tilbyder kurser.

Comments are closed.