• Symptomer på stress?


  “Når vi angriber symptomer på stress, er det at sammenligne med en brandmand der bekæmper røgen for at slukke ilden” 

  Mange ser arbejdet som årsagen til deres stress, men det er ofte symptomer. Tænk hvis du i stedet kunne sige NEJ, hvile i dig selv, acceptere forandringer som en udvikling og holde fokus på dine opgaver. Flere vil sige: ”ja, men i mit tilfælde, er det arbejdet” – jeg kan bare spørge dig, er du sikker?

  Symptomer på stress
  Symptomer på stress

  Jeg arbejder med årsagerne i hypnose og du vil typisk mærke stor forskel efter et par gange hos mig.

  Symptomer på stress fortæller, hvis du ikke passer på dit liv, så skal kroppen hjælpe dig med at mærke konsekvenserne. Symptomerne er vejen til årsagen.

  Kontakt mig her, jeg er klar til at hjælpe dig og jeg har viden og erfaring.

  Min historie

  Da jeg selv var nærmest invalideret af stress, havde jeg fokus på at årsagerne var mine arbejdsopgaver, leder, kollegaer, søgen efter anerkendelser (ambitioner) og min familie. Men det var først da jeg så at årsagerne var noget helt andet, at fik ro i hovedet, søvn, overskud, glæde og optimisme igen.

  Behandling af symptomer

  Hvis du får medicin for din stress, så er det symptombehandling. MEN det kan dog være nødvendigt i en kort periode for nogle klienter.

  Jeg samarbejder med og henviser gerne til andre alternative behandler, hvis jeg fornemmer det er vejen. Bl.a. har jeg et tæt samarbejde med Torben Lind – T.L. Helseklinik. Han vil typisk sige, hvis det ikke har hjulpet efter et par gange, så skal du gøre noget andet. Jeg har kollegaer i Vejle, Kolding, Sønderborg, Esbjerg, Herning, Ikast, Horsens, som jeg gerne hanviser til.

  Smerter kan være symptomer på stress.

  Jeg tester mine klienter før og efter et forløb. Jeg måler på årsagen de kom med, selvværd, søvn, social aktivitet, humøret, energien, motivationen til deres arbejde/uddannelse/livet, samt smerte.

  Når klienter kommer med stress, depression eller angst, har de ofte smerter i kroppen. Selvom de fortæller mig at de forskellige smerter er kroniske, så beder jeg dem vurdere på den samlede smerte. 95% af dem mærker en markant positiv forandring på smerten, også den smerte der var kronisk.

  Hvorfor holder mange fast ved deres smerter?

  Stress, depression og angst er ikke synlig, men det er smerten ofte. Og det kan ikke diskuteres om klienten har smerter, men det kan diskuteres om smerten er årsagen eller symptomet. “Bare jeg havde mistet et ben i stedet” det har jeg hørt fra mange af mine klienter.

  Klienter der har haft stress, depression eller angst i flere år, har ofte fået deres selvværd smadret, energien er væk, de har mistet deres selvrespekt og troen på dem selv. De har meget vanskelig ved at se sig selv lykkes i et normalt liv og almindeligt job .

  Der er håb – der er et liv derude!

  Jeg arbejder med årsagerne dagligt, du kan ringe til mig. Så du igen får troen på dig selv, overskud, energi og selvrespekten tilbage igen!

  Læs mere her!

Comments are closed.