• Kræftramte

  Kræftramte og deres pårørende kan hente hjælp igennem hypnoseterapi

  Hvert år får 40.000 mennesker kræft og det rammer ikke kun den kræftramte, men også familien. Usikkerhed, utryghed og spørgsmålene er mange. “Kan jeg blive rask?”, “skal jeg dø?”, “er der noget der kan helbrede mig?”, “er der håb?”, mens de pårørende måske tænker “Mister vi vores elskede eller skal vi kæmpe i flere år, og kommer vi videre”.

  Det positive sind, sender kræften væk

  Jeg tror på at et positivt sind, kan holde mange sygdomme væk, også kræften. Jeg tror på at vi kan styrke vores helbred og immunforsvaret rigtig meget, ved at se lyst på livet. Det mentale har meget at sige for vores helbred og hvordan vi kommer igennem livet, tænk bare da du var barn, og var ude og lege:
  “du grinede og legede nogle fantasi lege, du var måske dejlig beskidt og du glemte tiden. Og når du kom ind til mor, og skulle vaskes, og så at du havde fået et sår på dit knæ, så var det først der det gjorde ondt” Tænk hvis vi kunne holde fokus på det gode i livet, og ikke kræften. Det er her hypnose og terapien kommer ind.

  Leve livet mens vi har det – jeg tror på et liv før døden!

  Elsk livet – også den sidste tid

  Der kommer kræftramte til mig i Grindsted, og de har mistet håbet, de er bange for at dø, de har glemt at leve. De har levet flere måneder på sygehuset, i journaler, igennem forskellige forsøg og undersøgelser, de har set at sengen ved siden af pludseligt en morgen var tom.

  Familien bliver drænet den sidste tid, fordi de er sammen med en person der måske forbereder sig på at dø. Vi er alle forskellige, og ingen blive behandlet på samme måde hos mig. Nogle skal acceptere at de skal dø, før de kan leve. Så de ikke er mere bange for at leve, i frygt for at dø. Andre igen skal holde fast ved det mindst håb og tror på at det nok skal gå.

  Accept af kræften

  Magtens Korridorer, synger “Giv Mig En Dag” …. Og nøglerne til himlen er gemt, Et sikkert sted som alle har glemt, Giv mig en dag, Før jeg dør… 

  James Dean skulle have sagt noget lignende. “drøm som om du vil leve for altid, lev som om du skal dø i dag”

  Jeg tror det de siger, er at vi har ikke godt af at vide, hvornår vi skal her fra, hvornår vi skal dø. Så hvorfor ikke bare leve. Tøm nu bare livet, der er alligevel ingen pant på det hylster vi efterlader.

  Børn, ægtefælde og andre pårørende

  De efterladte skal leve videre også efter at det er slut, og for nogle af dem, kan det være skræmmende. Jeg har været med en familie på sidelinjen, og vi har aftalt nogle simple regler, for at kunne leve de sidste måneder sammen. Og det har været smukt – så familien kan få taget pænt afsked, ind mellem tårerne, som også skal have lov at være der.

   

  Jeg kan ikke helbrede kræften, og jeg har ikke løsningen på alt sorg, men jeg får nogle skønne varme hilsner fra dem der fandt vej op til min klinik. Livet er smukkere igennem et smil.

  Kontakt mig, for mere information eller bare en snak.

   

  Hos Kræftens Bekæmpelse har de eksperterne.

   

Comments are closed.