• Livsglæde

  Bliv en gladere og mere positiv person

  Bliv en gladere og mere positiv person, få mere energi i hverdagen, se mere lyst på dagens udfordringer. Eller få støtte til at fjerne det der tynger på dine skulder. Føler du at der er flere øv-dage end glade dage i dit liv? Har venner og familie bemærket, at dit humør har været svingende? Eller er dit ønske i livet, at du bare kunne tage tingene meget mere afslappet? Hvis du vælger, at ændre på nogle af de ting, så kan hypnose og coaching være vejen til lyset og det lettere liv, og når du har taget beslutningen eller hvis du har spørgsmål til det, så kontakt mig.

  Du kan kontakte mig og jeg vil hjælpe dig til at se lysere på livet og få flere glade dage, men du kan også selv gøre noget der forandre dit liv. Og jeg vil komme her med nogle simple gode råd.

  Den tanke du bruger mest tid på, er den tanke der styre dit liv. Så hvis du tænker på hvor trist det hele er og at du ikke kan komme i godt humør, så er det en fastholdelse af den negative tanke.

  Den gode gamle – tænk positiv!

  Men kan man det, det skal bære trænes, lige så intens som du har trænet den negative side af dig!

  Det er meget vigtigt at du ikke tænker på hvad du vil væk fra, men tænker på hvad du vil mærke og fornemme i fremtiden. Og specielt når du skal sove og når du vågner op, for den tanke du har i hovedet når du skal sove, den vil køre rundt i hovedet hele natten og den tanke du vågner op med, den bestemmer din dag.

  Det er en lang proces, fordi du har brugt lang tid på at holde dig i den negative tanke. Og forandring er en svær ting og tager lang tid. Desværre opgiver de fleste efter alt for kort tid og vælger at forsætte det negative.

  Du kan spørge dig selv, om søvn, kost, motion har indflydelse på din livsglæde?
  Spørg dig selv, hvad der sker, hvis du tænker på den forandring du ønsker, og ikke tænker på det, som du vil væk fra?

  Du kan spørge dig selv, om det vil påvirke din forandring hvis du tænker positivt på dit liv. Så det bliver en naturlig del af dine tanker, når du skal sove, vågner op eller gå en tur?
  Du kan spørge dig selv, om for meget computer og Iphone (telefon) har indflydelse på livskvaliteten?

  Kontakt mig, jeg har også specifikke forslag til dig!

Comments are closed.