• Motivation til sejr

  Vil du være knivskarp til den næste konkurrence eller næste kamp, vil du mærke motivation til at blive den bedste udgave af dig selv og vil du være sikker på, at alt dit talent og slid i forbindelse med træningen giver det resultat som du har målsat? Så får du den rigtige støtte hos mig.

  Er der noget der bliver ved med at holde dig tilbage, så er det måske hypnoterapi der skal hjælpe dig videre.

  Har du været til hypnose hos mig, og ønsker at stille skarp på lysten til at yde det bedste, så kan vi gøre det via telefonen, lige før du skal yde din sport.

  Er I et team, klub, forening eller lignende, og gerne vil have et foredrag og mine fif til at få det bedste ud af jeres talent, så kommer jeg gerne og holder jeg foredrag.

  Team Coaching, hvor I får viden om jer selv, til:
  – at minimere risikoen for konflikter.
  – at maximere muligheden for at få succes.
  – Forstå din adfærdsstil og hvordan din adfærd påvirker andres.
  – At forstå andre menneskers stil.
  – At tilpasse din handlemåde og adfærd til andres behov og situationer.

  Lydfilen: succes og lykkes

  Af de sportsfolk jeg har arbejdet med er bl.a.:

  Motivation
  Claus Vissing, 21 års erfaring som aktiv Speedwaykører

  Prof. Speedway kører Claus Vissing, som har succes i England, Polen, Sverige og Danmark.

  Med brugen af hypnose ved Flemming Tiro Lund har jeg fået det bedste ud af mit talent som speedwaykører.

  Jeg bevarer roen uanset hvad der sker på banen, jeg er blevet meget mere koncentreret, samt jeg kan lukke alt ude og bare fokusere på det der er målet.

  Min reaktionsevne er hurtigere og jeg har endnu mere kontrol over min cykel, samt jeg har fået en masse værktøjer med til de udfordringer jeg møder på min vej.

  Specifik har jeg fået bearbejdet nogle uheld, jeg har haft på banen, så de ikke længere begrænser mig.

  Jeg kan klart anbefale Flemming.

  Motivation
  Mette Serup, Springrytter, søgte motivation hos mig!

  Unge ridebanespringere, der uden dyre heste og trænere, flytter sig fra at være ukendt, til at blande sig i toppen af dansk ridebanesport.

  Efter mit forløb hos Flemming, kan jeg mærke en stor forskel, især til konkurrencer hvor jeg bliver mindre nervøs end før forløbet. Det har helt sikkert gjort mig til en bedre konkurrencerytter, både idet at jeg går ind og gennemgår banen uden nerver og med en meget større selvtillid, men også fordi det har gjort mig mere koncentreret og fokuseret.

  Når jeg har stor selvtillid og høj koncentration, så smitter det af på hesten, som derfor også koncentrer sig mere. Det er alt afgørende for mig, at jeg har styr på nerverne og at selvtilliden er på plads.

  Og det har Flemming givet mig.

  Motivation
  Fodboldspiller, Malthe Sørensen

  Jeg har besøgt Flemming, da jeg gerne ville have endnu mere ud af mit talent som fodboldspiller. Før var utrolig negativ på banen, hvor jeg, så snart der skete en lille fejl, følte at alt var forkert. Jeg tog det meget tungt og syntes bare, at det hele var min skyld. Kom der nogle hårde bemærkninger i kampen, så kunne jeg ikke ryste den af mig igen.

  I dag efter mine besøg hos Flemming har jeg en følelse af at være positiv. Jeg føler at jeg har overskud i kampene og til træning. Jeg har endda overskud til at hjælpe mine holdkammerater af med deres negativitet ?

  Motivation
  Målmand, Thomas Sørensen

  Jeg kom til Flemming med en udfordring som holdte mit spil tilbage. Jeg havde tidligere i min fodboldkarriere haft en dårlig oplevelse og ubevidst har det holdt mig tilbage. Min aktuelle udfordring var at jeg ikke kom nok ud i feltet på dødbolde. Under behandlingen ved Flemming fandt vi præcis den episode med de dårlige oplevelser og fik ”smidt den i havet”.

  Allerede til den næste kamp kunne jeg mærke at frygten for at gå ud i feltet var forsvundet og motivation var helt i top. Det har hjulpet mig med at være mere klar og frygten for at lave generelle fejl er væk. Det har gjort at jeg kan nyde kampene mere og det har løftet mit spil et niveau højere op.

  Motivation
  Boksere, søger endnu mere motivation!

  Boksere, både amatører og professionelle, der absolut hører til de største talenter i danmark. Og allerede nu har hentet store resultater både national og international.

Comments are closed.