• Opbygning af selvværdet

  Hvis selvværdet er nede, så kan det være utrolig svært at få det op igen uden hjælp – og hvad skal der til for at løfte selvværdet – og hvem skal hjælpe mig? En ting er sikker, hvis du intet gør, sker der intet!

  Ønsker du forandring, ønsker at de negative vaner brydes, så skal du gøre noget andet. Og vanerne komme af overbevisninger, overbevisninger programeres i sindet i underbevidstheden.

  Hypnose er den direkte vej ind i underbevidstheden, ind i sindet!

  ❤ test før og efter forløbet ❤ læring om at få succes igennem hypnose ❤ hypnose der forstærker dit ønske om forandring ❤ læring om selvhypnose og meditation ❤ redskaber og værktøjer til din forandring ❤ hjemmeopgaver ❤ accept af fortiden ❤ tilgivelse ❤ fastholdelse af dit ønske om forandring ❤ lydfil med selvhypnose ❤ bonus materiale

  Du vil være 100% anonym

  Du vil være 100% anonym, og det er kun mig der kender dit navn, samt hvad vi snakker om og jeg har total tavshedspligt.

  Gå til betaling nu

  Måske kender du mig, og ved at jeg arbejder meget seriøs og meget nærværende. Så du på nuværende tidspunkt ved at du bare skal have dette forløb, så skynd dig at gå direkte til betaling nederst på siden!

  Jeg har fået mange gode tilbagemeldinger, hvor klienter fortæller om deres forandring. Som de har fået igennem samtaler, hypnoseterapi i klinikken, hypnose over telefonen, lydfil med selvhypnose, mm. Så jeg ved at jeg også kan give dig redskaber, værktøjer, læring, viden, indsigt, motivation til forandring. Det er alt sammen afprøvet personligt af mig, da jeg selv har været i den situation hvor selvværdet forsvandt. Så jeg ved det virker og jeg ser også resultaterne på mine klienter.

  Pris for at starte en rejse til et bedre selvværd

  4 x 1400.- for:
  4 gange hypnoseterapi i min klinik!
  Muligheden for at få støtte og hjælp på mail eller tlf. under og efter forløbet!
  Lydfil med hypnose!
  Utallige redskaber der tilpasses efter dig!
  En terapeut der er tilstede for din skyld!

  Tilmelding

  Send: dit navn og ”opbygning af selvværdet” til flemming@tiro-hypnose.dk

  Betal over mobil pay på 146606 eller home/Net Bank på Nr. 8210 Konto Nr. 6581850075 

  Jeg lover ikke mirakler, men tænk på hvis du får samme forandring som mange af mine klienter. De melder tilbage at de er kommet i arbejde eller tilbage på arbejde, at de ikke længere er sygemeldte. Eller at de sammen med lægen har nedsat eller fjernet noget dyrt medicin eller ikke længere går til psykolog. Så er der en stor økonomisk gevinst i sådan et forløb. Eller det kunne jo være noget der er meget mere værdifuld, nemlig at dine børn eller nærmeste familie ikke længere er nervøse for hvad der sker med dig. Det er jo desværre ofte en kædereaktion når en person bliver ramt af manglende selvværd. Livet kan der ikke sættes pris på.

Comments are closed.