• Sund hud og udstråling i øjnene med hypnose!

    Hypnose er den direkte vej ind til underbevidstheden, ind til det mentale.

    Vores mentale tilstand resultere ofte i en smerte i kroppen, indre organer eller hovedet. Og den mentale tilstand kan ses i udstrålingen i øjnene og sundheden i huden.

    Jeg spørger næsten altid ind til smerten, uanset hvad mine klienter kommer med af udfordringer. Ikke overraskende har alle en smerte, mentalt eller fysisk. Smerten er opbygget gradvis i takt med en evt. nedbrydning af det mentale. For meget og forkert stress, samt depression eller angst slider meget hårdt på det mentale. Dit system forsøger at fortælle dig at der er noget galt. Du bemærker måske ikke smerten før du laver en fysisk overanstrengelse eller slår dig på et eller andet. Når smerten efterfølgende ikke forsvinder, så er det den fysiske overanstrengelse eller slaget, der nu får skylden for smerten.

    Efter et forløb hos mig, så siger 99% af alle mine klienter, at smerten er blevet meget mindre eller forsvundet. En ung pige kom i min klinik, hun var ramt hårdt, var trist og havde mistet selvtilliden. Allerede den 2. gang hun kom i klinikken, hvor hun havde sin far med i samtalen, der fortale hendes far at familien havde oplevet store forandringer med datteren og specielt kunne de alle se det på at hendes hud var blevet sundere og mere glat. ? Er det ikke fantastisk – efter bare en gang samtale og hypnose!

Comments are closed.