• PTSD

  Store forandringer med (PTSD) Posttraumatisk stresslidelse

  Unge og børn står mig meget nær, jeg vil gerne hjælpe dem og sende dem ind i fremtiden som vindere. Jeg havde eksperimenteret med nogle hypnotiske redskaber som jeg havde en stærk fornemmelse af, ville kunne hjælpe personer med (PTSD) Posttraumatisk stresslidelse. Jeg hørte at der var en ung mand på 18 år, som var meget hårdt ramt efter vold og trusler. Så jeg kontaktede hans familie, for at høre hvordan vi kunne afprøve om jeg havde ret. Daniel var hos mig 2 gange, og de 2 gange gjorde store underværker for hans PTSD og der er ingen tvivl om at han kunne komme endnu længere med et par gange mere i hypnose. De sidste 1½ år var han hos psykolog 15 gange, og 2 uger efter besøgene hos mig, stoppede han der efter aftale med psykologen.

  Daniel Larsen 18 år skriver:

  Jeg kom i kontakt med Flemming,  fordi mit liv så håbløst ud. Der var ikke meget struktur på mit liv og jeg kunne ikke styre mit temperament. Hvis mine forældre sagde noget til mig, så reagerede jeg aggressiv og kunne finde på at forsvinde i 2-3 uger, uden familien vidste hvor jeg var. Jeg har PTSD, som bare har ødelagt alt for mig de sidste 1½ år.

  Her efter mine besøg hos Flemming, er jeg bare så lykkelig. Jeg har igen de dejlige dybe samtaler med min mor, jeg er dagligt på besøg hos min mormor og jeg er så afslappet og glad. Når tingene ikke går som jeg forventer, så kommer jeg i dag med forslag til hvilke muligheder der ellers er.

  Daniel´s mor Charlotte Larsen skriver:

  Vores søn fik konstateret PTSD efter et skoleophold fyldt med vold og trusler.

  Han var aggressiv og hidsig, råbte, smækkede med dørene og forsvandt hjemmefra. En af gangene var han væk i 3 uger på tur rundt i Jylland mens vi her hjemme ikke vidste hvor han var. Det gjorde at vores hverdag var fyldt med utryghed og angst for hvor han var og om han var okay og lillesøster var ked af det og bange for at miste sin storebror.

  Efter han fik kontakt til Flemming er han på meget kort tid næsten blevet sig selv igen. Han kan igen spise aftensmad sammen med familien, vi kan føre en samtale med ham. Han laver igen sjove ting med lillesøster og vi kan se en fremtid for ham og med ham.

Comments are closed.