• Seksuelle problemer

  Manglende sexlyst, for meget og for lidt sex, rejsningsproblemer, for tidlig sædafgang, pornoafhængighed mm.

  Disse ting kan være utrolig svære at tale om. Desværre er dette emne omkring seksuelle problemer meget udbredt. Faktisk vil over 60% af os alle blive ramt af netop disse udfordringer.

  “Min kone og jeg har levet i en skamfølelse i 15 år, sex var noget vi måske prøvede 1 gang om året, uden succes. Jeg havde voldsom lyst til sex, men min kone væmmes ved tanken om det. Jeg fik min kone til at kontakte Flemming, for det måtte være hende der havde et problem. Men Flemming fik os til at se at det var et fælles ansvar og fælles opgave. Vi har både grædt og grint når vi har besøgt Flemming og nu har vi fundet det sexniveau som er normal for os. Tak Flemming!” Anonym klient fra Esbjerg

  Der er ikke mange i parforhold der taler om sex, selvom flere siger at de gode til det. “sig til mig hvis jeg skal gøre noget andet i sengen, men tænkt ikke på mig, jeg er tilfreds” Så derfor ville mine redskaber kunne hjælpe.

  Måske du kan hente inspiration her, om udgifterne ved skilsmisse.

  De seksuelle problemer er ofte symptom på noget der ligger et helt andet sted. Og det er her jeg kan hjælpe med mine mange redskaber.

  Kontakt mig, for en uvildig og anonym samtale og hør hvad jeg har af forslag. Jeg har flere muligheder, enten blandt mange af mine redskaber eller har jeg mange forskellige samarbejdspartnere, som også kunne være interessante at besøg med dine/jeres udfordringer.

  Jeg har været på kursus med Sexolog Tine Grubbe Nielsen

Comments are closed.