• Tandlægeskræk

  Mange gange har 1-2 besøg hos mig i hypnose, ændret tandlægebesøget fra mareridt til bare en oplevelse.

  Nogle af jer kender det – sidde i tandlægestolen og nærmest flå stolens armlæne i stykker. Jeg må sige, at det er det eneste sted, hvor jeg faktisk tænker på, hvad jeg tager på af tøj. Fordi jeg kampsveder, når tandlægen arbejder i munden på mig. Det var ikke tanken om der skal bores eller stikkes, men den hylende skrigende lyd det skærer op i hjernen. Det kan få mig til at blive væk fra tandlægen.

  Men jeg fandt løsningen igennem hypnosen. I dag sidder jeg i tandlægestolen og forstiller mig, hvordan min hund løber legende i haven. Det er et ankerpunkt jeg har fået lagt ind via hypnose og der er ingen problemer længere.

  Jeg bruger min egen selvhypnose, lige før jeg skal til tandlæge og så er jeg klar.

  Tandlægeskræk kan fjernes med hypnose

  Gennemført rodbehandling dagen efter hypnose

  Som en klient fra Esbjerg, der flere gange havde aflyst en rodbehandling. Da han var fyldt med angst og kunne ikke overvinde det. Han kom en dag hvor jeg var lidt presset på tiden, men han skulle til tandlæge dagen efter, så jeg valgte at gøre det jeg kunne. Han fik en lille kort hypnose og jeg sendte han ud af døren med med besked om at han kunne ringe dagen før, så jeg kunne hjælpe ham over telefonen. Men han ringede dog ikke – men ugen efter skriv han til mig, at det havde været helt fantastisk, han var gået igennem rodbehandlingen uden problemer og han var lykkelig.

  Ikke besøgt tandlægen i 12 år

  Margot fra Vejle, havde ikke besøgt tandlægen i mere end 16 år, fordi hun frygtede tandlægen. Nu var smerterne blevet for voldsomme og hun skulle afsted. Hun besøger mig 3 gange og vi arbejder med en oplevelse, hvor hun som barn havde oplevet en vred tandlæge, der tvang hende til at åbne munden, så han kunne komme til. Denne oplevelse sad meget dybt i den lille pige. Det bliver en positiv forløb, og hun kommer til tandlæge og får rettet op på tænderne og bliver tilfreds med hele forløbet.

  Skal du også have fjernet det ubehag der kan være ved at komme til tandlæge, så kontakt mig.

   

Comments are closed.