Foredrag

Mine foredrag tager udgangspunkt i den læring, jeg får gennem mine klienter, samt mit eget liv. Jeg har i dag fundet arbejdsglæde og livsglæde.

Læs herunder om følgende foredrag:
A –  Ægte dansk arbejdsglæde – tænk dig stærk
B – Hvad er hypnose og hvad kan du bruge det til
C – Gør dig klar til uddannelse – med succes!
D – Fra trist og indadvendt, til selvværd og livsglæde

A – Foredrag
Ægte dansk arbejdsglæde (livsglæde) – tænk dig stærk

Du er måske på arbejde – endnu!
Måske er du sygemeldt – på grund af arbejdet!
Eller måske har du mistet dit arbejde, pga. stress, tristhed og negativitet. Og sladre, mobning, modarbejdelse, store krav og meget mere har været hverdagen.

Vi er et lykkeligt land i Danmark, og vi i det kolde nord er de eneste lande (Danmark, Norge og Sverige) der har et ord der hedder Arbejdsglæde. Trods det, så tager over 30% af os på arbejde med ondt i maven og bestemt uden at føle ægte dansk arbejdsglæde.

Modsat har de i Japan et almindeligt ord der hedder Karōshi, som betyder “Død af overarbejde”

Jeg vil med mit foredag, sætte fokus på hvordan du fremtidssikrer dit liv. Efter mit foredrag “ægte dansk arbejdsglæde” vil du være i stand til at ændre dit liv! Jeg fortæller min ægte historie som førte mig til arbejdsglæde og livsglæde.

Typisk er varigheden mellem 90 – 120 min. De tilpasses efter behov og ønske. Prisen aftales og + moms og transport.

B – Hvad er hypnose og hvad kan du bruge det til?

Jeg vil gerne give dig en udfordring ? – jeg vil bede dig tænke på en udfordring du kender, som evt. kan være forretning, arbejde, uddannelse eller privat. En udfordring som du tænker der dukker op igen og igen. Tænk på din udfordring og tænkt på hvordan du vil have det, når dit ønske om forandring er opfyldt.

For eks. din udfordring: ”Jeg er ofte negativ og forventer at fejle” –  Dit ønske om forandring: ”Jeg ønsker at være positiv og tro på at jeg lykkes”. Fokusere nu igen og igen på dit ønske om forandring og bring det med til mit foredrag.

Alt indlæring er en programmering, og uanset hvor meget du har cyklet i dit liv, så får du altså ikke et barn der er naturtalent til at cykle. Men du kan programmere dit barn i en meget tidlig fase, til at blive god til at cykle. Programmeringen sker igennem spejling, motivation, gentagelser, igen og igen.

Jeg vil fortælle om mit arbejde som hypnoseterapeut, hvordan jeg gen-programmere mine klienter, og hvad er det egentlig at komme i hypnose, samt hvordan vil du få maksimal succes igennem hypnosen. Jeg vil demonstrere hypnose og hjælpe dig med din udfordring. “… du bliver mere og mere positiv, du stoler mere og mere på dig selv og du lykkes med de udfordringer der kommer ….”

Og efter foredraget går du hjem med en ny programmering.

Typisk er varigheden mellem 90 – 120 min. De tilpasses efter behov og ønske. Prisen aftales og er + moms og transport.

 Læs også: Hvad er hypnose

C – Gør dig klar til uddannelse – med succes!

Til skoler og elever:
Er du skoleelev? Skal du snart gøre dig klar til at træffe valg i forbindelse med uddannelse og tage de første skridt ind i en voksen og selvstændig verden?

Er du usikker på hvad du vil i forbindelse med din uddannelse og hvilken vej du skal gå? Føler du dig forvirret over alle de muligheder, der er at vælge imellem? Er du nervøs for om du kan leve op til de krav, der stilles i uddannelsen?

Lær at forstå din krop og sinds reaktion, lær at udnyt dine fantastiske egenskaber du består af !
Hvad vi l det betyde for dig at få bedre koncentration, mere overblik, tiltrække de opgaver der matcher og løfter dit talent , samt forbedre din hukommelse og indlæring?

Jeg vil præsentere simple redskaber der gør en verden til forskel, redskaber du allerede vil være i stand til at bruge straks efter foredraget .

Gode råd, til når du søger uddannelse.

  • Træf et valg – ellers får du kun det, der er tilbage … og det er sikkert langt fra dit ønske.
  • Brug muligheder for at komme i praktik så ofte det er muligt.
  • Søg uddannelse efter din interesse og motivation.
  • Søg uddannelse ud fra dine evner … hvis skolen og bøgerne har været en stor udfordring de sidste 2-3 år, så overvej måske en mere praktisk-fokuseret uddannelse.
  • Forvent at der kommer udfordringer i den uddannelse du vælger, men det kommer der også, hvis du vælger at droppe ud af uddannelsen og forsøge noget nyt.
  • Accepter at du måske igen kan kommer til at stå med usikkerhed og skal vælge noget nyt, efter du er uddannet.

Typisk er varigheden mellem 90-120 min. Tilpasses efter behov og ønske.  Samt det kan med fordel bredes ud til et kursus på 7 timer, med flere praktiske øvelser, så værktøjerne bliver endnu stærkere.
Prisen aftales og er + moms og transport.

Se omtale:
Udtalelse vedrørende besøg af Flemming Lund

På Grundfos vil vi, udover udvikling af vores elever og lærlinges faglighed, også gerne arbejde med deres personlige udvikling. Derfor havde vi i sidste uge arrangeret et foredrag der sætter fokus på udvikling af koncentrationsevnen, at få større overblik, forbedre hukommelse og indlæring så de kan udnytte deres personlige kompetencer til at blive endnu dygtigere.

Flemming Tiro Lund stod for oplægget og responsen fra vores vores elever var rigtig god. Med enkelte værktøjer kan de nu arbejde med deres koncentration i vanskelige situationer, så de bedre kan lykkedes og dermed får en bedre oplevelse og i sidste ende større motivation.

Tak Flemming for et meget inspirerende oplæg som jeg helt sikker kan give min bedste anbefaling. Hilsen Jesper Kvistgaard, Grundfos og formand hos Lokal Uddannelses udvalg for Teknologisk Videns Center, Mercantec

“Vi har på Tirstrup Idrætsefterskole haft besøg af Flemming Tiro Lund i forbindelse med uddannelsesdage. Flemming fortalte på en inspirerende måde omkring vejen fra ungdomsuddannelse til der, hvor han er i dag.

Flemming har i sit arbejdsliv været god til både at se og åbne de døre, der har budt sig i hans mange forskellige jobs. Dette har ført ham vidt omkring både i ind- og udland og i små og store virksomheder.

Flemming præsenterede sin karrierevej på engageret vis og var klar og tydelig i sin fremtoning.

Med venlig hilsen Betina og Karen Marie (vejledere på Tirstrup Idrætsefterskole)”

D – Fra trist og indadvendt, til selvværd og livsglæde. (kan også målrettes unge/teenager)

Et liv med angst, tristhed, lavt selvværd, tanken om at forsvinde og bare det ønske om at føle sig normal – mine egne oplevelser og min egen kamp for at komme tilbage til der, hvor jeg er i dag.

Gode råd og erfaringer videregives.

Vi er alle potentielle stress-bærere. Spørgsmålet er, om du vil tage den kontrollerede udgave, eller om du vælger kaos?

Hvad koster det dig og din familie, når du melder dig ud af livet? Når der går 1½ år før du er tilbage igen – altså HVIS du kommer tilbage til livet igen?

Hvad kan du gøre for en kollega eller ven? Hvad kan du gøre for at komme tilbage eller blive i livet og leve!

Hvornår har du sidst trænet fitness for tanker og sind?

Typisk er varigheden mellem 90 – 120 min. De tilpasses efter behov og ønske. Prisen aftales og er + moms og transport.

arbejdsglæde
arbejdsglæde

10 dårlige undskyldninger for at kvitte jobbet