Behandlinger

Her finder du ganske gratis redskaber til at afhjælpe udfordringer, som jeg med succes kan hjælpe med. Der i blandt er der rigtig mange gratis øvelser og vejledninger, til at bearbejde dine problemer. Er der emner du er i tvivl om eller som du mangler, så kontakt mig på 29228729 eller mail flemming@tiro-inspire.dk

Angst – frygt Selvmordsforsøg
Børn i hypnose Selvværd -Lavt
Demens-ægtefælle Seksuelle problemer
Depression Skilsmisse
Eksamens-angst Skyld og skam
Frygter mødet Smerter
Fødsels-depression Snorken (søvnapnø)
Generthed Sorg – afsked
Incest Spiseforstyrrelser
Jalousi Stress
Ked og trist Sukkertrangen – Slip
Kræftramte (accept) Svigt og mistillid
Migræne Søvn
Neglebidning Posttrau. stress (PTSD)
Mobning børn/voksne Tandlægeskræk
OCD Tankemylder
Ordblindhed  Unge
Overfald/Vold Voldtægt
Overspisning Vrede
Præsentationsangst Vådligger
Røgfri

Selvtillid på arbejde

Derfor får du succes ved hypnoseterapi hos mig

Jeg angriber din udfordring eller dit problem fra 4 sider og sikre din succes:

  1. Samtale om din udfordring/dit problem. Hvad er det, du ikke kan gøre i dag, som du gerne ville kunne i morgen? Du vil opleve, at jeg IKKE bruger meget tid på at snakke om det negative eller din fortid/barndom. Det interessante er dit problem i dag, hvor du vil hen og hvad det er for en forandring du ønsker.
  2. I hypnose og hypnoterapi-delen vil du blive guidet gennem en trancetilstand og i hypnose. Og her vil dit underbevidste sind hjælpe dig med at få indsigt i det, der er årsagen til at du er kommet til mig. Du kommer til at se dit problem udefra og acceptere det, så du kan komme videre med det, der giver dig energi og glæde.
  3. Du vil få redskaber med hjem, som vil skabe en forandring så snart du bruger det. Du vil også skabe en viden om dig selv og indsigt i dine reaktionsmønstre og adfærd, samt hvordan det kan påvirke andre.
  4. Efter dit første besøg hos mig, vil du få tilsendt en gratis selvhypnose, som du kan bruge igen og igen.

Mine klineter kommer typisk til mig efter henvisninger fra tidligere klienter, og ofte i en radius på 70 km. Så byerne Vejle, Kolding, Vejen, Esbjerg, Herning og Ikast, er ofte her mine klienter kommer fra, og kørsels-muligheder hertil, er rigtig fine. Alders gruppen på mine klienter er typisk 30-60 år, men har specielt mange børn og unge i hypnose!