• Bliv røgfri med hypnose

  STOP rygning NU

  Cirka 30 personer om året kommer til mig, for at bliv røgfri. Og typisk vil mere end 25 ud af de 30 stoppe rygning efter den planlagte hypnose forløb. Altså over 80% fik succes, med deres ønske om rygestop – jeg kontaktede dem året efter!

  Der bliver færre steder hvor du må ryge. Flere virksomheder, kommuner og institutioner har efter hånden total rygeforbud. Det blive mere og mere besværligt at være ryger. Samt det koster ekstrem mange penge.

  Måske har du allerede mærker at rygning går ud over helbredet. Hvis ikke dit eget helbred, så har du måske en person tæt på, som er påvirket af røgen og følgesygdommene. Samt de mennesker der er omkring dig, er formentlig bekymret for dit helbred!

  Hvis du har forsøgt flere gange at stoppe rygning uden succes. Så kan det skyldes dit selvværd – fortæl dit terapeut det, så vil du også få hjælp her.

  “Rygning er en af de allerstørste trusler mod sundheden og noget af det farligste, danskerne udsætter deres kroppe for. Ny undersøgelse af danskernes rygevaner viser, at andelen af rygere ikke er faldet siden 2011 – et kæmpe problem, mener de største sundhedsorganisationer, da rygning er skyld i en fjerdedel af alle dødsfald i Danmark, samt langvarig alvorlige sygdomme” Læs mere på Sundhedstyrelsen hjemmeside.

  Stop rygning, uden gener af nogen art

  Med de metoder jeg bruger, til at hjælpe dig af med røgen, der vil du oftest ikke tage på i vægt, som ellers er et stort problem. Da hypnosen fjerner årsagen til dit behov for tobakken. Og ofte har din gamle rygevane været en passiv aktivitet. Efter hypnose har du mere energi, mere tid, større motivation til at bevæge dig end du måske har gjort tidligere!

  Husk på – der er bivirkninger ved hypnosen – du kunne risikere at blive endnu mere glad og positiv! 🙂

  Der er mange forskellige metoder, til at takle dit rygestop

  Jeg kan ikke nævne alle de forskellige metoder her, men du skal bare vælge den der passer til dig. Og hvis du vælger hypnosen og mig, så skal du beslutte dig for at ryge stop ikke er et forsøg på at blive røgfri. MEN at det er nu du gør det! Så kontakt mig!

  Rasmus fra Grindsted skriver: Jeg var lidt skeptisk, men jeg havde hørt godt om Flemming, og jeg blev positivt overrasket og i dag er jeg røgfri.

  Din proces til at blive røgfri er:

  – Vi starter med en telefonsamtale og aftaler processen!

  – Du kommer til 2 sessions a 1½ timers terapi og hypnose!

  – Du får en selvhypnose tilsendt efterfølgende!

  – Jeg følger op på dit besøg med en mail eller sms!

  Det koster 1400.- pr. session, for samtale – hypnose – selvhypnose – støtte på tlf. mm.

  Hypnosen og terapien kan hjælpe dig til at starte dit nye liv som røgfri.

  ” Tænkt på, hvis du før røg 20 cigaretter om dagen, vil du i fremtiden spare ca. 17000 kr. om året, og tænk på du brugte ca. 1000 timer på at ryge, købe tobak, find det sted du måtte ryge ”

  Ønsker du at bliv røgfri, stop rygning nu, så kontakt mig, jeg vil være din støtte under forløbet! Ring 29228729

  Kenneth fra Billund skriver. “Da jeg besluttede mig for at nu ville jeg ikke have denne last længere, så besøgte jeg Flemming. Jeg var overrasket, der var ingen trang til at ryge. Heller ikke hvis jeg var sammen med mine kammerater som alle er rygere”

Comments are closed.