• Bliv røgfri

  Bliv røgfri efter bare én gang hypnose!

  Cirka 30 personer om året finder vejen til mig, for at blive røgfri og med et ønske om rygestop. Sidste år kom der netop 30 og de 23 af dem stoppede efter bare en gang hypnose. Et par stykker skulle have 2 gange. Men altså over 75% succes!

  Der bliver færre og færre steder hvor du må ryge. Flere virksomheder og institutioner har efter hånden total rygeforbud. Det blive er mere og mere besværligt at være ryger. Og måske har du allerede mærker at rygning går ud over helbredet. Hvis ikke dit eget helbred, så har du måske en person tæt på, som er påvirket af røgen og følgesygdommene. Samt de mennesker der er omkring dig, er formentlig bekymret for dit helbred!

  “Rygning er en af de allerstørste trusler mod sundheden og noget af det farligste, danskerne udsætter deres kroppe for. På trods af det fortsætter 22 procent af befolkningen med at ryge. Ny undersøgelse af danskernes rygevaner viser, at andelen af rygere ikke er faldet siden 2011 – et kæmpe problem, mener de største sundhedsorganisationer, da rygning er skyld i en fjerdedel af alle dødsfald i Danmark” Læs mere på Sundhedstyrelsen hjemmeside.

  De metoder jeg bruger, til at hjælpe dig af med røgen, der vil du oftest ikke tage på i vægt. Da hypnosen fjerner årsagen til dit behov for tobakken. Og ofte har din gamle rygevane været en passiv aktivitet. Efter hypnose har du mere energi, mere tid, større motivation til at bevæge dig end du måske har gjort tidligere!

  Husk på – der er bivirkninger ved hypnosen – du kunne risikere at blive endnu mere glad og positiv!

  Der er mange forskellige metoder, til at takle sit rygestop

  Jeg kan ikke nævne alle de forskellige metoder her, men du skal bare vælge den der passer til dig. Og hvis du vælger hypnosen og mig, så skal du beslutte dig for at ryge stop, IKKE er et F.ORSØG på at blive røgfri. MEN at det er nu du gør det! Så kontakt mig!

  Rasmus fra Grindsted skriver: 1 gang hypnose og jeg var røgfri.

  Din proces til at blive røgfri er:

  – Vi starter med en telefonsamtale og aftaler processen!

  – Du kommer til 1½-2 timers terapi og hypnose!

  – Du får en selvhypnose tilsendt efterfølgende!

  – Jeg følger op på dit besøg, gennem en telefonsamtale eller sms!

  Det koster 1400.- for Samtale – hypnose – selvhypnose – støtte på tlf. mm.

  Hypnosen og terapien kan hjælpe dig til at starte dit nye liv som røgfri.

  Ønsker du at blive røgfri, stop rygning nu, så kontakt mig, jeg vil være din støtte under forløbet!

  Kenneth fra Billund skriver. “Da jeg besluttede mig for at nu ville jeg ikke have denne last længere, så besøgte jeg Flemming en gang. Jeg var overrasket, der var ingen trang til at ryge. Heller ikke hvis jeg var sammen med mine kammerater som alle er rygere”

Comments are closed.