• Jeg foretager ikke længere røgfri-hypnose

  Selvom jeg i 10 år har haft stor succes med at udføre røgfri-hypnose, ønsker jeg ikke længere at have dette på menukortet, da det ofte er den type klient der er allermindst forberedt, og ofte er de ikke klar til at tage ansvaret for at blive røgfri.

  Der er så mange andre klienter, med andre udfordringer, der er forberedt og ønsker min hjælp, og det vil jeg meget heller bruge tiden på.

  Hvis du i stedet ønsker min hjælp, til at styrke dit selvværd, evnen til at beslutte dig for at blive røgfri, så kontakt mig, for det kan skyldes dit selvværd.

  “Rygning er en af de allerstørste trusler mod sundheden og noget af det farligste, danskerne udsætter deres kroppe for. Undersøgelse af danskernes rygevaner viser, at andelen af rygere ikke er faldet væsentligt siden 2011 – et kæmpe problem, mener de største sundhedsorganisationer, da rygning er skyld i en fjerdedel af alle dødsfald i Danmark, samt langvarig alvorlige sygdomme” Læs mere på Sundhedstyrelsen hjemmeside.

  Der er mange forskellige metoder, til at takle dit rygestop

  ” Tænkt på, hvis du ryger 20 cigaretter om dagen, vil du i fremtiden spare over 17000 kr. om året, og tænk på du brugte over 1000 timer på at ryge, købe tobak, find det sted du måtte ryge “

Comments are closed.