• Selvhypnose

   

  Tiro selvhypnose

  Guide til Tiro Selvhypnose.

  Beslut dig for hvilke mål eller forandring du vil opnå i selvhypnose.
  I lydfilen, siger jeg, at du skal gentage målene igen og igen, eller bare tænk på hvad du ønsker dig, måske se en film der kører inde i hovedet.

  Eksempel:
  Jeg føler mig rolig og afslappet
  Jeg er glad og positiv
  Jeg har mere og mere energi og overskud

  Eller: forestil – visualisere – se dig selv som i en film, hvor du udstråler det du virkelig ønsker at mærke, det du virkelig ønsker at lykkes med, se dig selv være glad og afslappet!

  Læg dig et behageligt sted, uden for mange forstyrelser og når du føler dig afslappet, så start lydfilen.

  Efter lydfilen, beslut at du vil forsætte i den positive mentale tilstand. Brug selvhypnosen 2-3 gange om dagen i mindst 3 uger. Husk – skal du have vedvarende forandringer, så skal du kontakte mig og komme i hypnoseterapi. Den investering vil give store positive forandring i fremtiden.

  Lydfil med stranden!

  Lydfil med engen!

  De 2 lydfil er meget ens, og ca. 10 min. – “Stranden” der skal du åbne øjnene når jeg siger det, mens “Engen” kan du forsætte med at slappe af efterfølgende eller bare ligge dig til at sove. MEN du skal træne dig til at holde fokus på mine ord og min stemme.

  Du kan få stor succes igennem selvhypnose, da effekten kommer ved at du VIRKELIG ønsker din forandring. Dog får du først den hel store effekt, hvis du først har været i min klinik, og har gennemført hypnoseterapi hos mig. Hypnosen eller selvhypnosen er afhængig af, at du er åben og nysgerrig, samt at du har tillid til at hypnosen virker, og til sidst en meget væsentlig ting: at du følger mine forslag, dvs. tænker på det jeg siger, og mærker, at det er dit brændende ønske.

  F.eks. når jeg siger på lydfilen: ”du slapper mere og mere af” og hvis du tænker ”uhmmm, jeg slapper da overhovedet ikke af”, så følger du ikke forslaget. Men hvis du i stedet gør de ting jeg foreslår, og du mærker og fornemmer det i kroppen, så følger du forslag.

  Ønsker du flere oplysninger om hypnose, se læs her!

  Jeg vil ikke længere være bremset af ….

  Herunder er en lydfil, en selvhypnose, som kan bruges til dig, der ikke længere vil være bremset af … en udfordring.

  1. Tænk på hvilken udfordring du ikke længere vil være bremset af ….! (for eks. bange for at køre bil, eksamensangsten eller lignende)
  2. Tænk også på noget du glædes ved, noget du har succes ved, noget du gerne vil mindes om igen. (for eks. at spille fodbold, være sammen med familien, dit arbejde mm.)
  3. Læg dig til rette, eller sæt dig i en stol og gør dig klar til at lyt til hypnosen.

  Du kan med fordel kombinere din mentale rejse med SDS Body massage, det skaber kontakten til kroppen og hjælper med at fjerne tankemylder.

Comments are closed.