• Er du alkoholiker?

  Er du alkoholiker eller er alkohol ved at tage overhånd?

  Måske kender du en, som altid er fuld, eller som er fuld på de mest pinlige tidspunkter og steder?

  Eller måske kan du selv genkende de bebrejdende blikke og kommentarer, når du siger noget eller gør noget under din påvirkning af alkohol?

  Kender du det, når der dagen efter bare er nogle ting, du ikke ønsker at tænke tilbage på?

  Er det, når du får alkohol, at følelserne får frit løb, og du syntes, at det er nu, du skal beklage, at du altid laver fejl, at du er familiens sorte får, at du er en dårlig far eller mor?

  Det kan være, at du bliver højtråbende og måske endda truende i din adfærd, når du er fuld eller påvirket?

  Eller måske har du nogenlunde styr på din adfærd, men du skal bare lige have et par øl før du er i stand til noget bestemt?

  Jeg hjælper mennesker væk fra alkohol og ind til livet.

  Jeg har været i kontakt med nogle stykker efterhånden i min klinik. Nogle mennesker, hvor andre måske ser dem, som afhængige af alkohol, men jeg ser det fra en anden side. Jeg ser, at de har fået nogle forkerte vaner, og at de har samme evner og styrker som alle andre, men at de bare har brugt deres energi, evner og styrker til at fokusere på det forkerte.

  6 måneders træning i et nyt og bedre virkelighedsbillede.

  Mine klienter laver hos mig en 6 mdr. kontrakt med sig selv. Den forsegler jeg igennem hypnose og KUN efter klientens eget ønske selvfølgelig, hvorved jeg bytter rundt på deres tanker, så at deres virkelighedsbillede bliver en anden. Så at de ser den verden, de ønsker; med selvværd, glæde og succes.

  Nogle læsere vil tænke: ”det lyder for nemt”. Ja, det har I ret i, men det er nemt, hvis du virkeligt ønsker denne forandring. Så det er kun for dem, der virkelig, VIRKELIG ønsker det!

  Flere af mine klienter fortæller, at det faktisk har været meget nemmere end de kunne forestille sig! De fortæller, at selvrespekten mærkes og giver selvværd.

  Mine klienter bruger 6 mdr. til at træne nye vaner. Nye vaner til at køre til og fra arbejde uden at skulle købe alkohol for at turde være til. Træne i at blive set uden en øl i hånden. Træne i at sige: “Nej, jeg drikker lige en vand”. Træne i at snakke uden at have fået 3-6 øl eller andet, eller før de kan vise sig i en forsamling!

  Tænk lige den sejr, du mærker, første gang de tør sige: “Det der alkohol, det kunne jeg ikke styre, så derfor siger jeg helt nej tak”

  Alkohol hypnose
  
  Billedet er lånt af: http://dansksundhed.dk

  Er du god til at lyve om dit alkohol problem?

  Du kan gøre det her med eller uden min hjælp. Der findes mange forskellige tilbud, men starten af det hele er, at du VIL have kontrollen over dit liv, og ikke forsat holder dig til de løgne, du har trænet i flere år, og som du er blevet rigtigt god til. Du er formentlig blevet så god til at lyve, at du også lyver overfor dig selv.

  Der findes ingen gode undskyldninger, for at det ikke lige skal være i sommerferien, ikke lige før julen og ikke lige før din fødselsdag. Så længe du “lige” skal noget først, så er du bare ikke klar, og du har ikke indset, hvor alvorlig dit alkoholproblem er.

  Der findes kurer til at komme ud af alkoholen, der koster op til 80.000.- og der findes coaching der koster under 8.000.-

  Og dem, der ikke koster noget – det er dem, der hedder “gør det!”, men måske ville det være godt lige at have en professionel støtte til at lykkes i dit nye liv i begyndelsen.

  Du kan jo prøve at regne ud, hvad det koster, når alkoholen styrer dit liv!
  Hvad koster det alkohol, du drikker hver måned?
  Hvad koster en skilsmisse?
  Hvad koster kontakten til dine børn?
  Hvad koster dit liv?

  Vil du have kontrollen over dit liv? Vil du gerne have selvrespekten tilbage igen? Vil du gøre det, mens der endnu er tid tilbage? Vil du gøre det, mens der er nogen, at gøre det sammen med?

  Hvis du ønsker, at jeg skal hjælpe dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig!

  Du kan også få hjælp hos:

  Alkohol og Stofmisbrug – Billund eller Ambulant alkoholbehandling

Comments are closed.