SPORT

Se her: foredrag om Livsglæde, selvværd, arbejds- og uddannelses-glæde eller hvad er hypnose.

Jeg er din mentaltræner!

Vil du være knivskarp til den næste konkurrence eller næste kamp, og vil du være sikker på, at alt dit talent og slid i forbindelse med træningen giver det resultat, som du har målsat? Så får du den rigtige støtte hos din mentaltræner.

Jeg har sportsfolk fra: Boksning, Fodbold (Superligaen), Håndbold (Division), Speedway, Formel 3 racerbiler), Skeetskydning, Taekwondo, Ridebanespringning, Dressur ridning, Skater fra USA, Marathonløbere og mange flere.

Af de sportsfolk jeg har arbejdet med er bl.a.:

Caroline B Rasmussen – Taekwondo

Jeg har efter EM gjordt brug af Flemming Tiro Lund – Hypnoterapeut & Coach. Mit mentale game har ikke spillet 100% i min forberedelse til EM, og heller ikke efterfølgende, og derfor hjælper Flemming mig på rette vej igen. Jeg kommer derfor stærkere ud på den anden side igen både fysisk og psykisk.
Jeg vil derfor klart anbefale jer at tjekke Flemming ud, da han virkelig gør en stor forskel.

(Dansk mester for senior, trods hendes 17 år)

ederik Vesti, Formel 3  

Flemming er min mentale coach. Flemming hjælper mig rigtig meget når jeg er ude og køre. Efter han er begyndt at arbejde med mig, har jeg taget store fremskridt i min udvikling som racerkører. Jeg har fået meget mere selvtillid og fokus på opgaven. Jeg er stolt af, at have Flemming som coach!????

mentaltræner
Claus Vissing, 21 års erfaring som aktiv Speedwaykører

Prof. Speedway kører Claus Vissing, som har succes i England, Polen, Sverige og Danmark.

“Med brugen af hypnose ved Flemming Tiro Lund har jeg fået det bedste ud af mit talent som speedwaykører.

Jeg bevarer roen, uanset hvad der sker på banen. Jeg er blevet meget mere koncentreret, samt kan jeg lukke alt ude og bare fokusere på det, der er målet.

Min reaktionsevne er hurtigere, og jeg har endnu mere kontrol over min cykel, samt har jeg fået en masse værktøjer med til de udfordringer, jeg møder på min vej.

Specifik har jeg fået bearbejdet nogle uheld, som jeg har haft på banen, så de ikke længere begrænser mig.

Jeg kan klart anbefale Flemming.”

mentaltræner
Mette Serup, Springrytter

Ung ridebanespringer, der uden dyre heste og trænere, flytter sig fra at være ukendt, til at blande sig i toppen af dansk ridebanesport.

“Efter mit forløb hos Flemming, kan jeg mærke en stor forskel, især til konkurrencer, hvor jeg bliver mindre nervøs end før forløbet. Det har helt sikkert gjort mig til en bedre konkurrencerytter, både idet jeg går ind og gennemgår banen uden nerver og med en meget større selvtillid, men også fordi det har gjort mig mere koncentreret og fokuseret.

Det, at jeg kommer op på hesten med stor selvtillid og høj koncentration, smitter af på hesten, som derfor også koncentrer sig mere. Det er alt afgørende for mig i min sport, at jeg har styr på nerverne og at selvtilliden er på plads.

Og det har Flemming givet mig.”

Fodboldspiller, Malthe Sørensen – søgte hjælpe ved hans mentaltræner!

“Jeg har besøgt Flemming, der er mentaltræner, da jeg gerne ville have endnu mere ud af mit talent som fodboldspiller. Efter bare 2 gange hos Flemming er jeg er gået fra, at jeg før var utrolig negativ på banen, og hvor jeg, så snart der skete en lille fejl, følte at alt var forkert. Jeg tog det meget tungt og syntes bare, at det hele var min skyld. Kom der nogle hårde bemærkninger i kampen, så kunne jeg ikke ryste dem af mig igen.

I dag efter mine besøg hos Flemming, har jeg en følelse af at være positiv. Jeg føler, at jeg har overskud i kampene og til træning. Jeg har endda overskud til at hjælpe mine holdkammerater af med deres negativitet :-)”

Målmand, Thomas Sørensen

“Jeg kom til Flemming, mentaltræner, med en udfordring som holdte mit spil tilbage. Jeg havde tidligere i min fodboldkarriere haft en dårlig oplevelse og ubevidst har det holdt mig tilbage. Min aktuelle udfordring var, at jeg ikke kom nok ud i feltet på dødbolde. Under behandlingen ved Flemming fandt vi præcist den episode, med de dårlige oplevelser, og fik ”smidt den i havet”.

Allerede til den næste kamp, kunne jeg mærke, at frygten for at gå ud i feltet var forsvundet. Det har hjulpet mig med at være mere klar, og frygten for at lave generelle fejl er væk. Det har gjort, at jeg kan nyde kampene mere, og det har løftet mit spil et niveau højere op.”

Boksere

Boksere, både amatører og professionelle, der absolut hører til de største talenter i danmark, har allerede nu hentet store resultater både national og international. De har fået hjælp af deres mentaltræner, Flemming Tiro Lund.

 

Er der noget, der bliver ved med at holde dig tilbage? Så er det måske hypnoterapi, der skal hjælpe dig videre.

Foredrag: Få det bedste ud af dit talent.

Jeg vil give dig motivation og redskaber til at få det bedste ud af dit arbejde, så du får succes ved at:
– få viden om dig selv.
– få viden om positiv stress.
– få den rigtige søvn, kost og væske.
– tage kontrollen over dine tanker.
– få mentale-redskaber der sparker røv.

Er I et team, klub, forening eller lignende, og gerne vil have et foredrag og mine fif til at få det bedste ud af jeres talent? Så kommer jeg gerne og holder et foredrag.

Team Coaching, hvor I får viden om jer selv til:
– at minimere risikoen for konflikter.
– at maximere muligheden for at opnå succes.
– Forstå din adfærdsstil, og hvordan din adfærd påvirker andres.
– At forstå andre menneskers stil.
– At tilpasse din handlemåde og adfærd til andres behov og situationer.

Du kan bestille mig til at holde foredrag og sport, og jeg vil give redskaber, der påvirker dine eller dine medlemmers resultater!