• Slip sukkertrangen

  Hypnosen “slip sukkertrangen” hjalp mig med at smide 22 kg – og det holder.

  Jeg får fantastiske tilbagemeldinger fra mine klienter, de får succes igennem hypnosen “slip sukkertrangen”. De har fået styrket deres selvværd og troen på at de lykkes.

  Få et naturligt forhold til det sunde mad og uden fokus på sukker. Kom sovende til din vægttab gennem hypnose – og tab dig uden hårdt motion.

  HVIS du skal motionere, så bør det være gåture hvor velvære er i fokus. Kom ud, smil og tænk på alle de fordele der er ved at du taber dig.

  Jeg ved en del om kost, jeg ved en del om træning og jeg ved rigtig meget om hypnose.

  Min kostpyramide

  Før spiste jeg meget usund, men jeg valgte hypnosen og på 3 mdr. tabte jeg 15 kg. Efter dette forsatte jeg med at tabe mig, og det var faktisk meget nemt. Her lang tid efter har jeg tabt mig ialt 22 kg og vægten er stabil, mit humør er bedre og jeg sover bedre.

  Når du kommer til mig, så får vi en snak om dine ønsker i forbindelse med at fjerne eller slippe sukkertrangen og stoppe overspisning.

  Tænk på at siger NEJ, og MENER NEJ – til de ting du IKKE vil spise og drikke. Hypnosen skaber motivationen til at holde fast ved dit ønske. Du får træning i selvhypnose, som forstærker den aftale du laver med dig selv.

  Det tager 3 måneder at træne din hjernen til nye vaner, som gør at du virkelig har lavet en kostændring i dit liv! Tænk på 3 måneders investering, som påvirker hele dit liv!

  Få succes igennem et hypnoseterapi forløb

  Ofte er sukkertrangen og overspisning forbundet til følelserne, hvor der er noget der ligger dybere end bare en dårlig vane. Hos Tiro Hypnose er det et forløb på 4 gange hypnose, for at du kommer sikker ind i fremtiden. Samtale og hypnose tager ca. 1½-2 timer pr. gang, og jeg vil også støtte dig  mellem dine sessions og efterfølgende, hvis der er spørgsmål.

  Hvis du har erfaring om at du har prøvet igen og igen at tabe dig uden held, så er succesen hos mig, at du skal helt i bund og ind til det der er årsagen. Tænk lige på, at i et forløb på 4 gange, der får du både fjernet sukkertrangen, løftet dit selvværd og får livsglæde.

  Skal du vide mere om Hypnosen slip sukkertrangen, så kontakt mig, for flere informationer – tlf. 29228729.

  Men du kan forberede dig allerede nu, for bl.a. korrekt søvn har stor indflydelse på din sukkertrang, når vi har ustabil eller for lidt søvn, så går hjernen i panik og råber “hurtige kalorier – sukker, cola, hvid brød”. Her kan du læse mere om hvordan du får en mere stabil søvn.

  Du kan på nettet finde mange gode råd, til hvordan du kommer ud af kløerne på sukkertrangen. Bare husk at tage din fornuft med, når du læser noget fra os “eksperter”. Jeg har dog fundet 13 gode råd her, som igen kan være med i dine forberedelser, før du hele vejen sammen med mig.

  Mine klienter kommer fra Grindsted, Billund, Vejle, Kolding, Esbjerg, Herning og Ikast.

Comments are closed.