• Tab dig med hypnose og terapi

  Hypnosen hjalp mig med at smide 22 kg

  Jeg får fantastiske tilbagemeldinger fra mine klienter, de får succes med at tabe sig med hypnosen. De har fået styrket deres selvværd og troen på at de lykkes. Men du skal beslutte dig for hvad du siger nej til

  Få et naturligt forhold til det sunde mad og uden fokus på det du ikke må spise. Kom sovende til din vægttab gennem hypnose – og tab dig uden hårdt motion. Ja, det lyder måske nemt, men det kan lade sig gøre – HVIS DU VIRKELIG VIL

  HVIS du skal motionere, så bør det være gåture hvor velvære er i fokus. Kom ud, smil og tænk på alle de fordele der er ved at du taber dig

  Jeg ved en del om kost, jeg ved hvad du IKKE bør spise, jeg ved en del om træning og jeg ved rigtig meget om hypnose

  Min kostpyramide

  Før spiste jeg meget usund, men jeg valgte hypnosen og på 3 mdr. tabte jeg 15 kg. Efter dette forsatte jeg med at tabe mig, og det var faktisk meget nemt. Her lang tid efter har jeg tabt mig ialt 22 kg og vægten er stabil, mit humør er bedre og jeg sover bedre. Det var simpel og nemt, men det krævede en beslutning og det krævede nogle valg!! Hvilke valg er du klar til at tage?

  Her flere år efter har jeg stadig gavn af mit forløb, for selvfølgeligt kan jeg altid vælge at spise usund og tage nogle kg på igen. Men jeg ved jo også at det stadig koster en indsats at holde vægten nede, der er stadig nogle ting jeg skal holde mig fra – men det er jo det hypnosen har hjulpet mig til at fastholde motivationen til – fordi jeg ville!

  Når du kommer til mig, så får vi en snak om dine ønsker i forbindelse med at fjerne eller slippe sukkertrangen og stoppe overspisning.

  Tænk på at siger NEJ, og MENER NEJ – til de ting du IKKE vil spise og drikke. Hypnosen skaber motivationen til at holde fast ved dit ønske. Du får træning i selvhypnose, som forstærker den aftale du laver med dig selv.

  Det tager 3 måneder at træne din hjernen til nye vaner, som gør at du virkelig har lavet en kostændring i dit liv! Tænk på 3 måneders investering, som påvirker hele dit liv! Og har skal du være fanatisk og virkelig søge det du vil opnå!

  Få succes igennem et hypnoseterapi forløb

  Ofte er sukkertrangen og overspisning forbundet til følelserne, hvor der er noget der ligger dybere end bare en dårlig vane. Jeg vil planlægge et forløb på 4 gange hypnose til dig, med ca. 2-3 uger mellem dine besøg. Samtale og hypnose tager ca. 1 – 1½ timer pr. gang, og jeg vil også støtte dig mellem dine sessions og efterfølgende, hvis der er spørgsmål.

  Skal du vide mere om at tabe dig med hypnosen, så kontakt mig, for flere informationer – tlf. 29228729.

  Men du kan forberede dig allerede nu, for bl.a. korrekt søvn har stor indflydelse på din sukkertrang, når vi har ustabil eller for lidt søvn, så går hjernen i panik og råber “hurtige kalorier – sukker, cola, hvid brød”. Her kan du læse mere om hvordan du får en mere stabil søvn.

  Du kan på nettet finde mange gode råd, til hvordan du kommer ud af kløerne på sukkertrangen. Bare husk at tage din fornuft med, når du læser noget fra os “eksperter”. Jeg har dog fundet 13 gode råd her, som igen kan være med i dine forberedelser, før du hele vejen sammen med mig.

  MEN – DU SKAL VÆRE KLAR TIL AT GIVE SLIP PÅ NOGET

  Vidste du godt at det er LANGT de færreste mennesker, der får permanent vægttab, uanset hvilken kur de bruger, maveoperation, mirakel piller og special trylledrikke. Faktisk langt under 10% – de 90% holder slankeindustrien igang og skal livet igennem betale for det!

  For nogle mennesker er det en konstant ruchetur op og ned i vægten.

  For andre en konstant fokus på træning og begrænsning af det der feder.

  Uanset og du vælger at kontakte mig eller en anden terapeut, og uanset hvilke redskaber du bliver præsenteret for! Så skal der et ønske til!

  Mine klienter kommer fra Grindsted, Billund, Vejle, Kolding, Esbjerg, Herning og Ikast.

Comments are closed.