• Slip sukkertrangen

  Hypnosen hjalp mig med at smide 20 kg – og det holder.

  Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at slippe de søde sager og andet det ikke er godt for helbredet. Jeg kan se på mine klienter, at de har fået succes igennem hypnosen. De har fået en styrket selvværd og viljen til at følge en aftalt plan.

  Vil du gerne have et naturligt forhold til at være på indkøb, uden at have fokus på sukker. Et helt naturligt forhold til at sætte dig til bordet, uden fokus på hvad du IKKE må spise.

  HVIS du skal motionere, så bør det være gåture hvor velvære er i fokus. Kom ud og gå, smil og tænk på alle de fordele der er ved at du taber dig.

  Jeg er af den holdning, at os der har eller har haft problemer med de søde sager eller overspisning. Det er de færreste af os der bliver træningsnarkomaner eller fitness-dronninger. Og skal du træne de overskydende kg væk, så skal du træne meget – og jeg mener riiiigtig meget. Det er meget nemmere at lave en vedvarende ændring i det du kommer i munden.

  Jeg ved en del om kost, jeg ved en del om træning og jeg ved rigtig meget om hypnose. Samt hypnosens påvirkning overfor nye vaner. Det er hvad “slip sukkertrangen” drejer sig om – afkode gamle vaner og vælge nogle nye. Så er succesen tæt på.

  Min kostpyramide

  Herunder er min kostpyramide før jeg selv valgt hypnosen til at hjælpe mig – på 3 mdr. tabte jeg 15 kg. Efter dette forsatte jeg med at tabe mig, og det var faktisk uforskammet nemt. Her lang tid efter har jeg tabt mig ialt 20 kg og vægten er stabil, mit humør er bedre. Jeg sover bedre og jeg har langt om længe succes med at løbe igen.

  Slip sukkertrangen

  Jeg tilbyder en samtale om dine ønsker i forbindelse med at fjerne eller slippe sukkertrangen og stoppe overspisning.

  Jeg vil i samtalen foreslå at du i en 3 mdr. periode siger NEJ, og MENER NEJ – til de ting du IKKE vil spise og drikke. I hypnosen vil jeg skabe motivationen til at holde fast ved dit ønske. Du får træning i selvhypnose, så kommer der udfordringer i løbet af de 3 mdr. så er en selvhypnose dit redskab til at styrke og fastholde dit ønske om succes.

  De 3 måneder er magiske – for i den periode, får du trænet hjernen til nye vaner, som gør at du virkelig har lavet en kostændring i dit liv! Tænk på 3 måneders investering, som påvirker hele dit liv!

  Mange gange er 1 gang hypnose nok. Samtale og hypnose tager ca. 1½-2 timer, og jeg vil også støtte dig over telefonen efterfølgende, hvis der er spørgsmål.

  Kontakt mig, for flere informationer.

Comments are closed.