• Online forløb – Opbygning af selvværdet

  Hvis selvværdet er nede, så kan det være utrolig svært at få det op igen uden hjælp – og hvad skal der til for at løfte selvværdet – og hvem skal hjælpe mig? En ting er sikker, hvis du intet gør, sker der intet!

  Ønsker du forandring, ønsker at de negative vaner brydes, så skal du gøre noget andet. Og vanerne komme af overbevisninger, overbevisninger programmeres i sindet i underbevidstheden.

  Hypnose er den direkte vej ind i underbevidstheden, ind i sindet!

  12 ugers intens online forandring – fra d. 18. sep. – 27. nov. hver onsdag kl. 19.00 SELVVÆRD´S FORLØBET

  Til dig der gerne vil guides og støttes i længere tid i din forandring. Til dig der har nemmere ved forandring i dine egne trygge omgivelser!

  Efter hver online session kan du inden for 24 timer, skrive til mig. Omkring dine ønsker om forandring, udfordringer, søgen efter hjælp eller hvad du har på hjertet. Du vil få personlig svar indenfor 24 timer.

  Hver session er ca. 1 time og indeholder bl.a.:

  ❤ test før og efter forløbet ❤ læring om at få succes igennem hypnose ❤ gruppehypnose der forstærker dit ønske om forandring ❤ læring om selvhypnose og meditation ❤ redskaber og værktøjer til din forandring ❤ hjemmeopgaver ❤ accept af fortiden ❤ tilgivelse ❤ fastholdelse af dit ønske om forandring ❤ lydfil med selvhypnose ❤ bonus materiale

  Hvad kan du forvente at få igennem dette forløb?

  Du kan forvent at få et forløb, hvor du få personlig guide omkring ”opbygge selvværdet” sideløbende med online forløbet. Efter hver session kan du indenfor 24 timer skrive til mig, om dine udfordringer eller ønsker om at bliver guidet. Du kan fortælle mig hvad der virkede for dig og hvad der ikke virkede for dig den sidste uge. Måske fortælle mig hvad du vil gøre anderledes i næste uge.

  Udover at du får personlig svar på dine spørgsmål, så vil jeg også ganske anonymt bruge dine spørgsmål til at forberede den næste session, for jeg er sikker på, at dine svar også kan bruges til at hjælpe andre, der måske kæmper med at sætte ord på deres egne udfordringer.

  Du vil være 100% anonym

  Du vil være 100% anonym for alle i gruppen, og det er kun mig der kender dit navn og jeg har jo total tavshedspligt. Du skal selvfølgeligt have en computer, så du kan modtage mine mails og så du kan se mine online sessions. Når vi starter op, vil du få en mail med link til det professionelle online program jeg bruger. Det er meget simpel at starte op, kun ved et klik. Mine sessions vil blive optaget, så du har mulighed for at gå ind og se dem igen, hvis du skulle være forhindret. Men kun synlig inden for de næste 24 timer efter den aktuelle session.

  Gå til betaling nu

  Måske kender du mig, og ved at jeg arbejder meget seriøs og meget nærværende. Så du på nuværende tidspunkt ved at du bare skal have dette forløb, så skynd dig at gå direkte til betaling nederst på siden! Måske kan du stadig nå at få rabatten.

  Jeg har fået mange gode tilbagemeldinger, hvor klienter fortæller om deres forandring. Som de har fået igennem samtaler, hypnoseterapi i klinikken, hypnose over telefonen, lydfil med selvhypnose, mm. Så jeg ved at jeg også kan give dig redskaber, værktøjer, læring, viden, indsigt, motivation til forandring. Det er alt sammen afprøvet personligt af mig, da jeg selv har været i den situation hvor selvværdet forsvandt. Så jeg ved det virker og jeg ser også resultaterne på mine klienter.

  Derfor er jeg nu klar til at gå online med noget som har stået på min ønskeseddel meget længe. Noget jeg har forberedt meget grundigt og seriøs. Der er stadig mange klienter, der har brug for at komme fysisk i min klinik og få et forløb på 4 sessions eller mere. Men nogle af jer har måske brug for hjælp på denne måde, hvor I over en længere periode bliver støttet hver uge.

  Om du kommer fysisk i min klinik eller på dette online forløb, så afhænger resultatet af hvad du ligger i det og hvor alvorlig du tager dig selv.

  Prisen her på dette opslag!

  Hvis du er klar over at du bare skal have det forløb, så skynd dig at sende en mail og tilmelde dig. Du får hele forløbet kun 4400.-

  Tilmelding

  Send: dit navn og ”online opbygning af selvværdet” til flemmingtiro@gmail.com og du vil få en svar mail med betalingsbetingelserne, som er: om du er blandt de 10 første tilmeldinger og konto nr. til indbetaling.

  Betal over mobil pay på 29228729 eller home/Net Bank på Nr. 8210 Konto Nr. 6581850075 

  Jeg lover ikke mirakler, men tænk på hvis du får samme forandring som mange af mine klienter. De melder tilbage at de er kommet i arbejde eller tilbage på arbejde, at de ikke længere er sygemeldte. Eller at de sammen med lægen har nedsat eller fjernet noget dyrt medicin eller ikke længere går til psykolog. Så er der en stor økonomisk gevinst i sådan et forløb. Eller det kunne jo være noget der er meget mere værdifuld, nemlig at dine børn eller nærmeste familie ikke længere er nervøse for hvad der sker med dig. Det er jo desværre ofte en kædereaktion når en person bliver ramt af manglende selvværd. Livet kan der ikke sættes pris på.

Comments are closed.