• Er du klar til den nye start?

  Skolestart, ny skole, ny klasse, efterskole eller videregående ungdomsuddannelse …. desværre er der mange der vil opleve de udfordringer som noget meget negativt.

  Hold øje med signalerne: tristhed, indelukkede, ønsker ikke at snakke om det, sur, tvær, opfarende. Du kan selv ændre det, du kan gøre noget andet. For nogen er det nemt og andre skal have støtte til det.

  Måske kan du hente hjælp til selvhjælp her!

  Men uanset hvad, så kræver det at du gør noget andet end det du plejer. Det kræver at du vil og at du træffer nogle valg.

  Snak om det, open op for samtalen, det er “kun” følelser – ja, for rigtig mange er det utrolig svært at snakke følelser. Men hvis du ikke snakker om det, så er det som at ryste en cola, som ingen tør åbne. Du kan lade colaen stå i en time og ryste den igen og igen, men der sker første en forandring når du åbner den stille og rolig.

  Du står måske overfor en stor udfordring i forbindelse med at skal flytte skole, starte efterskole eller en ungdomsuddannelse. Måske er det svært at skal være hjemmefra, væk fra familien, væk fra venner og de kendte rammer. Du skal måske til at være en del at et nyt samfund, hvor der er 50 eller 100 andre unge mennesker med de samme udfordringer og frustrationer, som du skal være en del af. Du kan ikke længere lukke døren til dit eget værelse, til din egen verden, og bare lade den virkelige verden foregå derude på den anden side. Du går fra JEG stadiet til at være VI – Du er fugleungen der kærligt bliver skubbet ud over kanten af reden med det formål, at vingerne skal brede sig ud og du flyver lige som fugleungen.

  Sådan får du hjælp og støtte!

  Er du et barn, så snak med dine forældre om det, eller læreren. Er du ung, teenager eller voksen, find en person som også kan være dine forældre eller lærer, men find en person der vil lytte til dig. Skal du have hjælp fra mig eller fra en anden terapeut, så snak lige med dine forældre først. 

  Jeg har stor erfaring med unge der kommer til mig, og det jeg hører fra de unge er, at der bare hurtigere sker en forandring igennem mine redskaber.

  MEN der er 2 punkter, som du skal være forberedt på:
  1. At DU virkelig ønsker at få hjælp!
  2. At du er indstillet på at arbejde med de redskaber du og jeg finder frem!

  Og 2 punkter som du bør tænke på (det kan faktisk være svært, så måske er det noget du og jeg arbejder på sammen):
  1. Hvad er dit problemet/din udfordringen?
  2. Hvordan vil du gerne have det, når dit ønske er opfyldt? (tænkt stort)

  Hypnose og hypnoseterapi er meget enkelte og simple værktøjer, og hvis du har gjort nogle tanker om de punkter jeg har skrevet, så er du tættere på en forandre, end du tror.

  Måske har du faglige udfordringer – måske giver tallene og bogstaverne bare ikke logik for dig. Nogle gange er det tal/ordblindhed, andre gange er selvværdet der ikke slår til. Og måske har det hele bare været en forkert start på indlæringen. Det har jeg nogle gode redskaber til, at hjælpe dig med.

  Efterskole og ungdomsuddannelse

  ungdomsuddannelse

  Kære forældre. Se lige billedet for jer af fugleungen, der kærligt bliver skubbet ud over kanten af reden. Ungen vil ikke tage afsæt fra kanten af reden og flyve ubesværet videre i livet. Den vil dykke eller falde, indtil den finder ud af, at der ikke er nogen til at gribe den. Derefter breder den vingerne ud, som et naturlig instinkt, nu skal den finde ud af, hvad vingerne skal bruges til. Den skal SELV fremkalde alt det, den har set forældrene gøre. Der er nogle fugleunger, der slet ikke opdager, at der har været et dyk eller fald. Mens andre har mærket frygten for at slippe det kendte og det trygge. Og så er der nogle fugleunger, der har brug for at forældrene flyver ned forbi og fortæller: ”Se her, det kan sagtens lade sig gøre, og jeg er her for dig”.

  Jeg har ofte nogle ”fugleunger” i min klinik. Nogle skønne unge mennesker, der har brug for redskaber til at stoppe det naturlige dyk, de er i gang med. Til at se, at det er ganske normal, det, der sker med dem. Ofte kommer de, når de er helt derude, hvor de har overvejet at stoppe med skolen eller uddannelsen. Det er måske ikke nødvendigt at komme helt derud, for med mine redskaber og coaching, får jeg dit barn til at se sig selv, som det fantastiske menneske, barnet er skabt til at være, og den forandring vil have stor indflydelse på resten af livet. Oplevelsen ved at være på efterskole eller en ny uddannelse bliver lysere og mere positivt.

  Kontakt mig, hvis du tænker, at jeg kan hjælpe dig!

  Efterskolen eller ungdomsuddannelse skal være en god oplevelse!

Comments are closed.