• Coaching og personligudvikling der skaber værdi

  Målgruppe:

  Dig der er i ufrivillige udfordringer – åbner Danmark eller ikke?
  Måske er det skolen, uddannelsen, arbejdet der står eller har stået på pause, på grund af Corona nedlukningen, måske har du været hjemsendt i længere periode og hvad så nu?

  – Er du en af de mange der er voldsom udfordret med at møderne og undervisningen skal foregå online. Hvor du mangler mennesker omkring dig?
  – Måske er du med i den store (ofte usynlige) gruppe der faktisk har fundet dig godt tilrette der hjemme, hvor der er mere ro til at arbejde, så du faktisk får mere fra hånden end du ville gøre på kontoret eller i skolen og hvad så når du igen skal møde hver dag?
  – Eller er du bare rigtig godt frustreret over at leve i uvisheden, uden nogen har svar på noget. Og hvad nu vis der igen kommer en 3. eller 4. nedlukning. Måske urolig for at du bare ikke ved hvornår du igen kan få en dagligdag som du (måske) kendte før coronaen?
  – Måske har du mistet jobbet i denne krise Danmark står i lige nu og er ved at søge nyt, men har svært ved at komme videre eller har svært ved at blive set mellem de mange andre der også søger job.

  Hvad kan jeg tilbyde i et forløb?

  For det første vil jeg hjælpe dig, så du bliver bedre til at takler dine frustrationer og den mulige angst, der måske er blevet synligt i denne tid med nedlukning og restriktioner.

  Jeg vil hjælpe dig til endnu større kendskab til dig selv, dine evner, værdier og egenskaber, så du bliver klogere på hvorfor du reagere som du gør, men specielt hvordan du udnytte og bruger de fantastiske egenskaber du indeholder. Jeg vil styrke dig med mentale redskaber (med eller uden hypnose), så du ved hvordan du kan forsætte en træning, der gør dig stærkere igennem de forventede udfordringer der kommer.

  Og hvis du er ved at søge nyt arbejde, så vil jeg give dig mental styrke, så du bliver set mellem mange andre der også søger, samt til at se mulighederne i dette skifte du står overfor og mærke modet til og stoltheden i at stå ved dine evner, så det skal mærkes igennem din ansøgning og ses i jobsamtalen.

  personligudvikling

  Med dette coaching-forløb vil du i meget højere grad kunne acceptere forventede udfordringer og møde de forandringer der er og kommer i livet, uddannelsen og på jobbet.

  Vil du gerne have:
  – troen på dig selv, så du står stærkere overfor de udfordringer der kommer?
  – styrken til at mærke, at du er en vigtig person i dit liv, som har betydning for de mennesker der er omkring dig?
  – overskuddet til at modtage udfordringer og takle dem på bedste måde.

  • Coaching
  • Hypnose (hvis det ønskes)
  • Lydfil til hjemmebrug
  • DiSC personprofilanalyse og gennemgang
  • Samtale over tlf. mellem dine sessions (hvis nødvendigt) 

  Prisen: Et forløb på 5 gange coaching og personligudvikling a 1 – 2 time KUN 5900.- (værdi 7900.-)

  Efterfølgende coaching a 1 – 1½ time 1100.-

  Kontakt: Tiro Hypnose v/Flemming Tiro Lund Skolegade 4 1. tv, 7200 Grindsted, flemming@tiro-hypnose.dk, 29228729

Comments are closed.