Slip angsten eller hvad du ønsker at forandre!

Hvad får du i et forløb hos mig?

Hvad vil det betyde for dig med et liv, der ikke styres af angst, tristhed og negative tanker?

Vil du gerne vågne op med en glæde over at en ny dag starter? Vågne op med et smil og energi til dagen, din uddannelse og/eller arbejde? Vil du gerne føle dig rolig, uden angst, og god nok?

Jeg kan hjælpe dig! Jeg kan være din personlige terapeut i 6-8 uger med 4-5 besøg i min klinik og en telefonisk opfølgning som afslutning.

Få selvværd, livsglæde, troen på dig selv tilbage, og slip angsten, igennem:

Henning på kun 18 år fra Ikast kom til mig med meget svært PTSD, han kunne eksplodere hjemme i huset i Ikast, hvis der faldt et forkert ord, han kunne forlade huset, og været væk et ukendt sted i 2 uger. Efter hans 2. besøg hos mig, var han tilbage til den gamle Henning igen, og han stoppede hans ugentlig besøg hos psykologen – i dag har han det fantastisk.   

Du møder mig, ser mine lokaler og får en grundig introduktion til hypnoterapi. Vi planlægger dit forløb, du bliver guidet i hvordan du forbereder dig og hvordan du får maksimalt ud af forløbet, samt prøver du selve hypnosen.

  • Afklaring

En grundig og dybdegående afklaring på dine udfordringer. Vi udfylder din personlige afklarings-test.

Samtale vedrørende hvor du vil hen, hvordan du ønsker at mærke din forandring og hvordan du gerne vil se dit liv i fremtiden.

Vejle, Kolding, Vejen, Esbjerg, Herning, Ikast er alle byer der ligger indenfor 45 min. kørsel fra Grindsted.

  • Selvindsigt

Hvordan ser du dig selv, og hvordan ser andre dig? Du får redskaber til mere selvindsigt og forståelse for din og andres adfærd.

Afklaring om hvad der stresser dig, hvad der er dine styrker og kompetencer, hvordan du skruer op for dine styrker, og hvordan du undgår de stressede episoder og situationer.

  • Du vil få (selvhjælps) redskaber til at:

Sove bedre.

Undgå konflikter.

Komme af med tankemylder.

Slip angsten eller andre udfordringer

  • Accept og forandring

I processen arbejder vi med det, der skaber din forandring: acceptering af din fortid og tilgivelse af personer i dit liv eller personer der har påvirket dit liv.

At tilgive er en proces, du gør for dig selv.

At tilgive betyder ikke at du tolererer gerningerne.

At tilgive betyder nødvendigvis ikke, at der skal være forsoning.

At tilgive en anden person og DIG selv er det største der findes.

Jeg glæder mig meget til at du kontakter mig og til at hjælpe dig til din forandring – jeg vil møde dig lige der, hvor du er i dit liv.

Kontakt mig for mere information.

Når du kommer til mig, så kan du forvente at jeg er forberedt. Jeg har samlet al min energi og fokus udelukkende på at du skal komme.