• Smerter

  Smerte i hoved (Migræne), mave, bryst, samt muskel spændinger.

  Nogle smerte er psykosomatisk – altså en smerte der kan have forbindelse til det mentale. Mens andre smerter er mere reelle smerter.

  Men nærmest uanset hvilke smerte der er tale om, så kan der drages parraleller til det psykosomatisk smerte. Da smerte centret sidder i hjernen (med bro fra rygsøjlen). Jeg har gennem mine behandlinger oplevet mange fantastiske forandringer. Som selv overrasker mig, efter i flere år i branchen.

  Alle der kommer til mig, i et forløb, uanset hvad årsagen eller grunden er, de bliver spurgt om hvor meget deres smerte fylder og hvad det er for en smerte. Og de bliver som regel meget overrasket over spørgsmålet, men fortæller at de har en en smerte. De har dog ofte en fortælling om at det er en kronisk smerte eller at den må de acceptere.

  Når de er kommet igennem forløbet, typisk 4 gange, og de så får samme spørgsmål, så er det lige så overraskende at nu er smerten tydeligt reduceret eller faktisk mange gange er den væk.

  Rasmus skriver. I forbindelse med nogle smerter i benet i forbindelse med en diskusprolaps. Hvilket han også formåede at få styr på.

  Træt af smerten, ødelægger den din livsglæde og holde dig væk fra oplevelser, som gerne vil være en del af. Så kontakt mig, og jeg vil fortælle hvad vi evt. kan opnå sammen.

  Du har ikke altid brug for en plan eller gode råd. Nogle gange har du måske bare brug for at trække vejret. Tro på at det du gør er ok, bare være og se hvad der nu sker.

Comments are closed.