• Den Røde Tråd

  Lyt til Shu-bi-dua’s sang “den røde tråd” og læs min tekst bagefter.

  Har du nogensinde tænk på, hvorfor netop du skulle ende i det liv du lever?

  Måske oplever du allermest at det føles forkert, som om at du bare ikke skal have lov at lykkes!

  Tænker du nogensinde på hvilket liv vi bliver født til?

  Nogen bliver født til bare at lykkes med det meste, og kan se frem til et liv hvor man som voksen, selv føre en lykkelig familie videre.

  Andre bliver født splittet, uden de bedste muligheder for succes i deres opvækst, men de bryder alligevel den onde cirkel og lykkes.

  Og andre igen mærker mest modstand og har bare ikke særlig gode forudsætning at opleve succes. Måske har der været de bedste forudsætninger, med en mor og far gjorde alt de kunne og faktisk gjorde det ok, men trods det, syntes det hele bare at ramme vedsiden af for dig. Måske har mor og far mest af alt, haft fokus på deres arbejde og karriere, så de har overset deres børn eller har mor og far bare ikke haft evnerne til at være forældre, måske har de selv slæbt et dårlig selvværd med sig, og ikke selv har følt at de havde noget at byde på som forældre, fordi de heller ikke har haft forældre der har været rollemodeller for deres børn.

  Har opvæksten været fyldt med forældrenes skænderier og uenighed, har der været alkoholproblem i familien eller en anden afhængighed? Har forældrene vendt ryggen til ansvaret? Eller igen, har der egentligt ikke været noget at sætte fingre på, men alligevel har det været en opvækst der gør ondt at tænke på.

  Du har måske efter flere år, forsøgt at acceptere din situation og prøvet at finde din plads i livet, men du har stadigvæk ikke troet på dig selv, du har ikke følt at du kunne finde ud af livet. Og du har måske haft billede af at alle andre overhalede dig og de lykkes.

  Og som Shu-bi-dua synger: Hvor mon den er, Den røde tråd? Man må for fa’n da bli’ til noget!

  Og det har Shu-bi-dua fuldstændig ret i – for selvfølgeligt bliver du til noget, der er håb, der er redskaber til at hjælpe dig. Der er specialister som lige nøjagtig rammer det du har brug for – du skal ikke acceptere en tilværelse, hvor livet køre forbi dig, uden at du er inviteret med.

  For eksempel har jeg i øjeblikket 2 unge mennesker i klinikken, som livet igennem kan genkende sig selv i Shu-bi-dua’s sang, de har begge været igen psykiatrien, psykologer og en har været medicineret, og stadig står de på standby i livet, hvor de ikke tror på at de kommer til at fungere i livet, med arbejde, familie og som menneske.

  Men de er igang med et langt forløb hos mig ved Tiro Hypnose, og det er hårdt arbejde, både for klienterne og mig, men vi kommer bare i den rigtige retning hver gang vi mødes. De mærker begge at livet ser mere overskueligt ud og de begynder at tro på at de også “for fa’en da bli’ til noget” – er vi i mål? Nej ikke endnu, og det tager lang tid, men i det samarbejde vi har her, der kommer der til at opstå succes.

  Kan du genkende dit liv i sangen og i min tekst, så tænker jeg at du kunne få stor gavn af at kontakte mig og høre hvordan jeg arbejder og hvordan jeg kunne hjælpe dig.

Comments are closed.