• Tankemylder

  Du mærker det måske som et spændebånd omkring hovedet. Eller det føleles konstant varmt i hovedet, som om det nærmest vibrerer og brummer. Andre har meget svært ved at forstå hvordan det følelse.

  “En ung klient kom til 2. session og fortalte at han allerede flere gange oplevede at nu var der ro i hovedet. Det havde fyldt så meget at han nu fik tåre i øjnene over at det kunne lykkes.”

  Tanker flyver rundt i hovedet på dig, som en film der kørte 10 gange hastighed. Og det er som om noget tvinger dig til at holde fokus på alle detaljer. Lykkes det at lukke ned for den ene tanke, så bliver den kun afløst af endnu en tanke. Mange gange kan du ikke selv fange tankerne.

  Specielt når du skal finde ro, når du skal forsøge at sove, så banker de negative tanker på og vil holde dig vågen.

  “Jeg husker det alt for tydeligt, mine tankemylder startede da jeg var 10 år og var skyld i at jeg lavede selv-skade. Og igen da jeg som 40 årig blev ramt af stress signalerne og depression, kunne jeg ligge i sengen og græde, fordi tankemylderet var ved at slå mig ihjel. I dag har jeg værktøjerne til at få ro i hovedet – og nu elsker jeg livet” Flemming Tiro Lund

  Hovedet får aldrig ro

  Der er ikke noget unormalt ved dig, din hjerne er ikke gået i stykker, du har desværre bare trænet hjernen til at den skal arbejde 24/7. Og din hjerne tror at den skal bearbejde alle de millioner af data du møder.

  Hjernen har normal en funktion, som filtrere de data du modtager – du kan kalde den for din automatiske pyt-knappe. Den har du fået sat ud af funktion – men det gode er, at den kan trænes op igen. 

  Igennem hypnosen hjælper jeg hjernen med at give slip på tankerne, og fokusere på stilheden inde i din hjerne. Og du vil igen kunne sove trygt og rolig. 

  Din vej til stilhed i hjernen

  Jeg vil foreslå dig et forløb på 4 gange hypnoseterapi hos mig, og hvor jeg også vil træne dig i selvhypnose, så du har et redskab, som bliver ved med at give succes. Og efterfølgende er jeg aldrig længere væk end en sms eller en opringning.

  Måske det bare skal starte med en samtale over telefonen – ring på 29228729

  Personer med OCD og mange af alle de andre psykiske udfordringer, vil også finde forandring denne vej. Hjernen vil blive aflastet, du får mere og mere ro i hovedet. Jeg klar til at hjælpe dig.

  Du kan tage første skridt mod ro i hovedet – fjern forstyrelsen – Iphone og computer – Jeg er dybt bekymret i Ugeavisen

Comments are closed.